יום רביעי זה כבר כמעט חמישי מה לובשות?
S shmickey New member 10/2/16 #2 מתנצלת על המראה המטונפת בסריג חדש עם שרוולים ענקיים מאסוס. וג'ינס, גם הוא מאסוס, שקיבלתי כבר די מזמן ועד עכשיו לא יצא לי ללבוש.  
מתנצלת על המראה המטונפת בסריג חדש עם שרוולים ענקיים מאסוס. וג'ינס, גם הוא מאסוס, שקיבלתי כבר די מזמן ועד עכשיו לא יצא לי ללבוש.  
ל לי וולף New member 10/2/16 #3 שרוולי פעמון אחד מהטרנדים של השנה שימשיך כמובן גם אל הקיץ. אני עוד לא בטוחה שאני מתה על הטרנד הזה אבל הסריג מקסים והצבע שלו גם יו לוק לאבלי
שרוולי פעמון אחד מהטרנדים של השנה שימשיך כמובן גם אל הקיץ. אני עוד לא בטוחה שאני מתה על הטרנד הזה אבל הסריג מקסים והצבע שלו גם יו לוק לאבלי
R Rosie52 New member 10/2/16 #5 את נראית נהדרת והצבעים משגעים ממש אין ספק שזה שמיקי שיק וגם אני מרגישה שצריכה להתרגל לשרוולים הרחבים האלו. לא בטוחה אם אישית אוכל ללבוש כאלו שרוולים אבל עלייך זה נראה לי מעולה והצבע של הסריג הזה כל כך יפה לך ומאוד משמח. רוזי
את נראית נהדרת והצבעים משגעים ממש אין ספק שזה שמיקי שיק וגם אני מרגישה שצריכה להתרגל לשרוולים הרחבים האלו. לא בטוחה אם אישית אוכל ללבוש כאלו שרוולים אבל עלייך זה נראה לי מעולה והצבע של הסריג הזה כל כך יפה לך ומאוד משמח. רוזי
ט טליונום New member 10/2/16 #7 מאוד אוהבת! ג'ינס חתיכיים (מאיפה?) הסריג עם הצעיף מסתדרים נהדר ביחד. אולי אצטלם היום בבגדי הספורט שיק שלי...
מאוד אוהבת! ג'ינס חתיכיים (מאיפה?) הסריג עם הצעיף מסתדרים נהדר ביחד. אולי אצטלם היום בבגדי הספורט שיק שלי...
S shmickey New member 10/2/16 #8 תמיד ידעתי שאת מנצלת אותי בשביל המראה שלי ולא בשביל התוכן.. כתבתי למעלה, הג'ינס מאסוס.. מעתיקה לך את הלינק למרות שאני רואה שהוא לא במלאי: http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Thea...ed-Knee-Rips/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4632946 עלי לצערי הוא צמוד יותר ממה שהייתי רוצה.   כן! ספורט שיק זה טוב! תמונה!
תמיד ידעתי שאת מנצלת אותי בשביל המראה שלי ולא בשביל התוכן.. כתבתי למעלה, הג'ינס מאסוס.. מעתיקה לך את הלינק למרות שאני רואה שהוא לא במלאי: http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Thea...ed-Knee-Rips/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4632946 עלי לצערי הוא צמוד יותר ממה שהייתי רוצה.   כן! ספורט שיק זה טוב! תמונה!
ט טליונום New member 10/2/16 #9 בינתיים עברתי למדי א' לא משתגעת על איך שהצעיף הזה יצא...אבל זה מה יש.
R Rosie52 New member 10/2/16 #11 אמנם אני מהטלפון כרגע וקצת קשה יותר לראות פרטים אבל הלוק מאוד יפה בעיניי. הצבעים של הסריג משגעים, חיים ושמחים והג'ינס מקסים ומונח עלייך בול. המגפונים יפים ומשתלבים יופי. אהבתי רוזי
אמנם אני מהטלפון כרגע וקצת קשה יותר לראות פרטים אבל הלוק מאוד יפה בעיניי. הצבעים של הסריג משגעים, חיים ושמחים והג'ינס מקסים ומונח עלייך בול. המגפונים יפים ומשתלבים יופי. אהבתי רוזי
S shmickey New member 10/2/16 #12 אני דוקא מאוד אוהבת את איך שהצעיף יצא! לטעמי הוא מוסיף ומעשיר את הלוק. ג'ינס יפה וחתיכי עם אחלה פופ של צבע וורוד!  
אני דוקא מאוד אוהבת את איך שהצעיף יצא! לטעמי הוא מוסיף ומעשיר את הלוק. ג'ינס יפה וחתיכי עם אחלה פופ של צבע וורוד!