יום רביעי-לבוש יומי
H Happy Goth New member 25/2/15 #2 שייגמר כבר השבוע... אחרי שלושה ימים של הליכה מרובה על המגפונים, חייבת קצת לרדת לסניקרס. אבל במשרד החלפתי לנעליים הישנות והנאמנות האלה
שייגמר כבר השבוע... אחרי שלושה ימים של הליכה מרובה על המגפונים, חייבת קצת לרדת לסניקרס. אבל במשרד החלפתי לנעליים הישנות והנאמנות האלה
H Happy Goth New member 25/2/15 #4 כן!! סגול איך אני אוהבת את השילוב הזה, וכמה שהשרשרת מוסיפה פה. בול
N Nightingale5 New member 25/2/15 #5 לבוש מושלם גם אני לבשתי אתמול חולמת ג'ינס והתעצלתי לגהץ אבל זה עדיין מהמם
R Rosie52 New member 25/2/15 #6 כמה שאני אוהבת את זה את נראית פשוט לוק מאוד מאוד מוצלח ומחמיא לך. רוזי
H honey girl20 New member 26/2/15 #13 מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא חולצת ג'ינס עם כל המבצעים שיש עכשיו?   תודה
ל לי וולף New member 26/2/15 #14 מקווה שעדיין יש.... קניתי חולצת ג'ינס בהירה של גאפ לפני כשבועיים (בימים אחרונים עוד ראיתי שאריות סייל בחנויות שלהם אבל יש מצב שכב סיימו עם זה בינתיים)
מקווה שעדיין יש.... קניתי חולצת ג'ינס בהירה של גאפ לפני כשבועיים (בימים אחרונים עוד ראיתי שאריות סייל בחנויות שלהם אבל יש מצב שכב סיימו עם זה בינתיים)