רק שאת הפרוסות לא מטגן אלא שם במחבת יבש וחם ומביא להשחמה ואז בסיר שם רטוב עגבניות והפרוסות ומוסיף כמה פלפלים חריפים יבשים וזה יוצא טעים מאוד.
לא צריך להשחים הרבה רק שהפרוסת החציל מתחילה להשחים אני מוריד .
לבריאות מאיר כרמיאל
יש ממרח קשיו במקרר וממנו אכין רוטב הודי.
 
קניתי גרגירי חרדל ואני רוצה לנסות גם להוסיף ממרח של גרעינים לבנים. מקווה שייצא מעניין
 
לרוטב אני אכניס שיפודי פרגית שאצלה על הפלאנצ'ה
אצלנו מתוכננת ארוחה חגיגית עם כמה חברים אז מתכננת להכין מאפינס פטריות במולטי קייק, מאפי מלוואח פיצה, כמה סלטים, ספינג', לביבות בטטה ועדיין מחפשת רעיונות....
 
אני כל כך עסוקה ועמוסה השבוע שאפילו לא התחלתי את מנהגי לעשות שנה מראש תפריט,קניות וכו'... אני אשב על זה היום כשאחזור מהגן ואקפוץ לקניות.