אצלי
חזרתי היום הביתה ובנסיעה המאד ארוכה חשבתי מה בא לי להכין, הייתה לי איזו שאיפה מאד גדולה להכין טורטליני באיזשהו מילוי, כשהתלבטתי בין כמה.
אבל אז הגעתי הביתה ובחנות לא היה קמח שמתאים לפסטה. החלטתי לא לרדת מהרעיון לגמרי אלא רק קצת לשנות אותו. לא רציתי להסתכן בהכנת פסטה מקמח לבן בלבד, אז המרתי את בצק ה"פסטה" לבצק של פילמני, וחשבתי מה יכול הכי להחמיא לו מכל המילויים עליהם חשבתי.
 
אז הכנתי, לפי מתכון שהתפרסם של חיים כהן נדמה לי,
כיסונים ממולאים במלית של לאבנה ועירית קצוצה. כרגע הכנסתי אותם להקפאה כי עוד לא יודעת מתי יצא לי לבשל אותם, אבל הרעיון הוא לבשל אותם ברוטב של יוגורט חם עם תרד ושום.