יום רביעי(1.8) בנאפהה!!!

OPM123

New member
יום רביעי(1.8) בנאפהה!!!

יום רביעי אני וחברים נוסעים לנאפה, מלון מאוס עד ה8.8..! יש מישהו פה שיהיה בתאריכים האלה או משהו עם חפיפה? שאלות: 1. מה עושים עם הדרכון והכסף והכל כשמסתובבים? אפשר לסמוך על הבית דירות ולשים שם את הדברים שלא יגנבו? 2. אני צריך כתובת או שם של מישהו אמין שמשכיר אופנועים/טרקטורונים, אחד שאפשר לסמוך עליו ושלא יתן סתם קנסות ויעשה לנו בעיות... 3. מה המגבלה לכמות שתיה שאפשר לקנות בדיוטיפרי לבן אדם? 4. עושים בעיות עם טבק של נרגילה או משהו? 5. אני רוצה לעשות באנג'י, להשכיר אופנוע או טרקטורון ולעשות ספורט ימי והכל, 2500 שקל יספיקו?

obbb

New member
תשובה

1. אפשר לשים בכספות האלה שאתה משכיר בלובי במלון, או להחביא טוב טוב טוב בחדר בין בגדים והכל במזוודה. 2. לא מכיר. 3. אתה יכול לקנות 100 קוב אלכוהול. אבל להכניס לארץ באופן רשמי מותר עד ליטר לבנאדם, אבל ת'כלס אם תביא 2-3 בקבוקים אף אחד לא יעשה לך פרנציפים. 4. לי לא עשו בעיות עם נרגילה וכו', פירקתי אותה לגורמים שמתי בכל מיני מקומות ולא עשו בעיות. 5. לדעתי כן.

mp3il

New member
תשובות

1. בלילה הראשון, אם אתה במאוס, זה אצל הפוזלת(אתה תבין שתהיה שם) בכניסה, אתה יכול פשוט להשאיר אצלה, הם שומרים שם יפה מאוד על הדרכונים. ופשוט ביום האחרון(בפינוי החדרים) לקחת את הדרכון 2. אחד בשם ויקטור, אחד האנשים היותר נחמדים ואמינים, אני וחברים שלי עשינו תאונות שברנו וכו' והוא היה הכי בסדר בארץ, יכל לדפוק אותנו 50 פעם ולא עשה את זה 2. כעקרון ליטר לבן אדם, אנחנו קנינו משו כמו 3 ליטר לבן אדם, זה בולשיט 4. כעקרון לא אמורים לעשות בעיות אנחנו הבאנו קילו טבק של נרגילה, אבל במאוס אל תעשן נרגילה בחוץ ותחביאו אותה בחדר, כי משום מה הם לא אוהבים נרגילות במאוס, אז פשוט להחביא! 5. יספיקו אם תהיה חכם, קח בחשבון שאופנוע יעלה לך 450 שקל, בנג'י עוד 450 שקל, וספורט ימי בסיסי זה תלוי מה תעשה, אני ממליץ על פליי פיש שזה עוד 100 שקל. אני מאמין שיספיקו לך.. תהנה

למעלה