יום רביעי - 9.2

ferrytale

New member
הודעות וסקירות כלכליות../images/Emo27.gif

הועתק מאתר forexpros

ferrytale

New member
היי, לא נכנסתי לתיבה כמה ימים, אני בטיול

בדרום, אכנס הלילה או מחר כאשר אתפנה לכך, סורי..

EURUSD22

New member
האם ה EURUSD ימשיך במסעו מעלה? לא בטוח.

אתמול כתבתי שיום שלישי הוא יום מכריע שיתווה את הכיווניות. אם כך אמשיך ואומר שהעליות של אתמול מכתיבות תנועה שורית בימים הקרובים. אלא מה, לא בטוח שהתנועה מעלה תתחיל היום וזאת משום שיש מספר אינדיקטורים שמעידים ההיפך. אחד מהם זה הכשלון של הצמד לטפס במהלך המסחר בארה"ב אתמול בערב. אגב, זה לא אומר שבסופו של היום שער הסגירה יהיה נמוך משל אתמול כי יתכן שנהיה עדים ליום נוסף של דשדוש. בכל אופן, אין הרבה מה להתלבט. על אף ההיסוס המומנטום הוא שורי. בכוונתי להמתין להתפתחויות בשעות הקרובות, ובמידה שאזהה תבנית היפוך ברורה אסגור את פוזיציית הלונג מאתמול (כרגע מורווחת 40 פיפס) ואמכור את הצמד. במידה שלא יסתמן היפוך אחפש תיקון לפתוח פוזיציית לונג נוספת. שער מפתח חשוב ניצב ב 1.3685. במידה שיפרץ באופן מובהק קשה לראות תנועה מטה. וכל האמור לעיל בכפוף להתפתחויות בעולם המשוגע שמסביב. מספיק מפגין אחד בכיכר אחת במדינה אחת בכדי לשנות את התמונה. בהצלחה

EURUSD22

New member
שימו לב. יתכן שברגעים אלה ממש מתבצע תיקון

לקראת עליות. במידה שכך, מומלץ לאתר הזדמנות טובה לפתוח פוזיציית לונג. אני מדגיש - יתכן! צריך להיות עירניים.

EURUSD22

New member
אכן! לאגריסיבים שביניכם ניתן לפתוח לונג כבר

כעת. (1.3648). לזהירים- ניתן לחכות לפריצה של רמת ההתנגדות ב 1.3662. אם רמה זו לא תיפרץ פוזיציית הלונג לא תחזיק מעמד הרבה זמן ויש לשים לב להיפוך. בשתי הפוזיציות SL=1.3610 בהצלחה!

EURUSD22

New member
הצמד נבלם ברמת ההתנגדות 1.3662

ונראה שהמגמה השורית מהלילה לא ממשיכה. אני לא אוהב לקרקף אבל עדיף כך מאשר להפסיד. לכן מימשתי רווחים מהתנועה מעלה של השעה האחרונה ואני בהמתנה עם נטייה לפתוח פוזיציית שורט.

למעלה