יום רביעי - מה לבשתן?
S shmickey New member 23/3/16 #2 ממשיכה להתחדש בבגדים מפראג הסוודר ממנגו והמכנסיים מF&F. שמחה שאני עוד מצליחה לנצל את הבגדים לפני שהקיץ משתלט לחלוטין
ממשיכה להתחדש בבגדים מפראג הסוודר ממנגו והמכנסיים מF&F. שמחה שאני עוד מצליחה לנצל את הבגדים לפני שהקיץ משתלט לחלוטין
R Rosie52 New member 23/3/16 #5 ככה אומרים ש.... משבת החורף חוזר לבקר לכמה ימים. המכנסיים פגז - אני ממש אוהבת אותם ולהפתעתי גם את הסוודר אני אוהבת למרות השרוולים (שבדר"כ פחות אוהבת) שהפעם פשוט נראים עלייך נהדר ומוסיפים המון ללוק. אני ממש שמחה לראות שאת מתמידה עם האודם זה מוסיף המון חן לפנים שלך ( גם בלי האודם את יפייפה אבל האודם נותן עבודה ) רוזי
ככה אומרים ש.... משבת החורף חוזר לבקר לכמה ימים. המכנסיים פגז - אני ממש אוהבת אותם ולהפתעתי גם את הסוודר אני אוהבת למרות השרוולים (שבדר"כ פחות אוהבת) שהפעם פשוט נראים עלייך נהדר ומוסיפים המון ללוק. אני ממש שמחה לראות שאת מתמידה עם האודם זה מוסיף המון חן לפנים שלך ( גם בלי האודם את יפייפה אבל האודם נותן עבודה ) רוזי
H Happy Goth New member 24/3/16 #10 Gandalf the wizard המכנסיים בבורדו יין כזה? מהממים. צבע יפה מאד הכי הולך עם ה  
S shmickey New member 23/3/16 #4 היוש! מודה ומתוודה שהשמלה הזו היא קצת פחות הכוס וודקה XL (דיאט) שלי, אבל אני חושבת שבשילוב קיצי יותר - כלומר בלי גרביונים אטומים וסנדלים חומים היא תעבוד יותר טוב. הוייב שלה דורש סיגנון היפי-בוהמי לדעתי
היוש! מודה ומתוודה שהשמלה הזו היא קצת פחות הכוס וודקה XL (דיאט) שלי, אבל אני חושבת שבשילוב קיצי יותר - כלומר בלי גרביונים אטומים וסנדלים חומים היא תעבוד יותר טוב. הוייב שלה דורש סיגנון היפי-בוהמי לדעתי
R Rosie52 New member 23/3/16 #6 יש לא מעט פעמים שהטעם שלי שונה לחלוטין מהטעם של שמיקי הפעם אני מסיכימה בול מילה במילה. פחות סגנון השמלות שהייתי בוחרת לעצמי בעיקר בגלל עומס הצבעים ופרינטים ובכל זאת, בלוק קייצי זה יכול להיות לך ממש יפה. רוזי
יש לא מעט פעמים שהטעם שלי שונה לחלוטין מהטעם של שמיקי הפעם אני מסיכימה בול מילה במילה. פחות סגנון השמלות שהייתי בוחרת לעצמי בעיקר בגלל עומס הצבעים ופרינטים ובכל זאת, בלוק קייצי זה יכול להיות לך ממש יפה. רוזי
H Happy Goth New member 24/3/16 #11 השמלה יפה לך מאד רק שאני הייתי שומרת אותה לקיץ למראה קליל יותר ומאוורר