יום רביעי
S shmickey New member 14/9/16 #4 חחחחחחחחח תרססי תרססי, באמת הרחתי ריח רע ולא הבנתי מאיפה הוא מגיע שילוב מאוד לא צפוי, לוקח כמה שניות לעכל, אבל לגמרי עובד בעיני, יפה ומשמח! ממש כמוך
חחחחחחחחח תרססי תרססי, באמת הרחתי ריח רע ולא הבנתי מאיפה הוא מגיע שילוב מאוד לא צפוי, לוקח כמה שניות לעכל, אבל לגמרי עובד בעיני, יפה ומשמח! ממש כמוך
ט טליונום New member 14/9/16 #13 נדחפת... לדעתי יכולים לעבוד טוב שילובי פרינטים בכחול כלומר גם החולצת פורצלן (שורה אמצעית, שלישית מימין) וגם המכופתרת (שורה אמצעית, שלישית משמאל) ואיך הג'ינס, אולי לא יעבוד טוב מבחינת הבד עצמו...
נדחפת... לדעתי יכולים לעבוד טוב שילובי פרינטים בכחול כלומר גם החולצת פורצלן (שורה אמצעית, שלישית מימין) וגם המכופתרת (שורה אמצעית, שלישית משמאל) ואיך הג'ינס, אולי לא יעבוד טוב מבחינת הבד עצמו...
H Happy Goth New member 14/9/16 #14 באמת? שילוב פרינטים? כשטיפה יתקרר, אני מתה ללבוש את החצאית עם חולצת ג'ינס ארוכה (עם קיפול בשרוולים כמובן)
באמת? שילוב פרינטים? כשטיפה יתקרר, אני מתה ללבוש את החצאית עם חולצת ג'ינס ארוכה (עם קיפול בשרוולים כמובן)
ט טליונום New member 14/9/16 #15 עמוס מדי את חושבת? יש מצב (אבל אני יש לי נטייה להעמיס...) נסי ותראי...
S shmickey New member 14/9/16 #16 בבקשה (מצטערת, לא היה לי כח להשקיע בגזירה והתאמה מדוייקת, אבל אפשר להבין ככה את הוייב של המראה שיתקבל) אישית, כמעט הכל מסתדר לי טוב
בבקשה (מצטערת, לא היה לי כח להשקיע בגזירה והתאמה מדוייקת, אבל אפשר להבין ככה את הוייב של המראה שיתקבל) אישית, כמעט הכל מסתדר לי טוב
S shmickey New member 14/9/16 #3 בוקר אור גופיה חדשה, בגזרה קצת הריונית, אני מניחה שזה יגרור עוד כמה שאלות פה בעבודה (ולא, אני לא בהריון )
בוקר אור גופיה חדשה, בגזרה קצת הריונית, אני מניחה שזה יגרור עוד כמה שאלות פה בעבודה (ולא, אני לא בהריון )
H Happy Goth New member 14/9/16 #5 התכווצה לך השמלה במכונת הכביסה עם הג'ינס עם הפאצ'ים והקרעים זה מדליק, רומנטי למעלה ואדג'י למטה.  
התכווצה לך השמלה במכונת הכביסה עם הג'ינס עם הפאצ'ים והקרעים זה מדליק, רומנטי למעלה ואדג'י למטה.  
ט טליונום New member 14/9/16 #9 אוהבת הכל לקח לי זמן להתרגל לנעלי בהונות האלה, אבל בגללך התחלתי לאהוב... אולי היה בא טוב גם עם איזה שרשרת? כסופה דווקא? אולי לא?
אוהבת הכל לקח לי זמן להתרגל לנעלי בהונות האלה, אבל בגללך התחלתי לאהוב... אולי היה בא טוב גם עם איזה שרשרת? כסופה דווקא? אולי לא?
S shmickey New member 14/9/16 #12 תודה כן, את צודקת. אני חייבת לחדש את מלאי השרשראות שלי, לא בא לי על שום דבר שיש לי..