יום רביעי

hodayoyo

New member
יום רביעי../images/Emo60.gif

הופעה של אביב, אבל דניאל יהיה שם... מי מגיע? (ההופעה בהאנגר11 מהמבצע של אורנג') סופסוף הופעה, אחרי חצי שנה שאני גרה בת"א. הגיע הזמן.

אוי, היה מעולה !

מאיפה נתחיל? מ"התפאורה"- הבמה הייתה מדהימה לדעתי! אביב רצה לעשות "הופעה איכותית", אקוסטית, וזה פשוט היה ככה! השנדלירים היו מדהימים, הנרות שהיו מסביב- הכל היה מדהים בעיניי. מודה שהכרתי רק 80% מהשירים, אבל, נו, טוב. יהונתן גפן הזה ממש בסדר חחח ארקדי? אין מילים בפי מאוד מאוד אהבתי את העיבוד שעשו ל"בשבילך" (תודה דניאל שהכנסת את המיתרים לשיר המקורי, ואז המשיכו איתו)- היה מצוין לדעתי. "עונות" היה מדליק (נראה לי שזה שם השיר)- אני מאוד אוהבת את השיר, ופתאום באמצע ההופעה, לקבל כמו חגיגה שמחה כזו, זה היה ממש אחלה. איה כורם הייתה פשוט מזעזעת !!! היא הרסה את"זה רק הלב שכואב לך" לדעתי. משכה ומשכה... סופסוף ראיתי את סטיבן - משעשע בעיניי איך בחור אנגלי לבן, ו"יבש" כזה (חחח סליחה), הוא פשוט מלא כריזמה.. הביצוע של אביב ל"כשאתה כאן" היה טוב מאוד בעיניי. אה, כן, והיה עוד איזה אחד... באמצע ההופעה, עלה לשיר איזה אחד שהיה פעם ב"תעויוט"... בוגר רימון... אחד שבא מהקלאסי... הוא התיישב על כיסא באמצע הבמה, בלי פסנתר (כי זה כבר תפקידו של מיטלמן)- דבר שעדיין מוזר לי לראות, והתחיל לשיר... השיר הנבחר - "אהבנו". מה אני אגיד לכם ???? בעיניי זה היה פשוט תענוג - כמה כח, כמה רגשות, כמה ד-נ-י-א-ל !!! איזה כיף היה לשמוע אותו שר את השיר הזה (ממה שהבנתי, כל אורח בחר את השיר שהוא שר, ואני חושבת שזו הייתה הבחירה המושלמת לדניאל). <אהמ, אל תספרו לאף אחד, אבל יש לי את ההקלטה של זה...ששש> . בקיצור היה טוב, וטוב שהיה.
קניתי גם את הדיסק השני של בלאקפילד , וככה נחסכה לי נסיעה מיוחדת ל"תו השמיני"... חבל רק שדניאל הלך הביתה לפני שנגמרה ההופעה. מקווה שמי שהיה גם נהנה. נ-ב- בפעם הבאה אני צריכה לזכור שיש בתל אביב נהגי מוניות ממש, אבל ממש, הזויים ! (הנהג בהלוך היה שוקי סטאר מ"השיר שלנו" רק עם כיפה... חחח)

י yuval

New member
איזה כיףף לך :)

אני שמחה שנהנת..זה באמת נשמע מקסים. ואני ממש אשמח לקבל את ההקלטה. יש לך אמצעי תקשורת כלשהו..? (מסנג'ר אי סי קיו או יונת דואר.. ) אני לא יכולתי להגיע. כן כן.. רק אני יכולה להיות חולה מתה ביום האהבה ): יובל.

hodayoyo

New member
זה היה ביצוע מדהים../images/Emo60.gif

יש לי רק חלק ממנו מוקלט
היה שם את הדיסק של בלקפילד למכירה? אני חייבת אותו. לא ידעתי שהוא יצא כבר. הדבר היחיד שהיה קצת מעצבן זה שציפיתי יותר ל"וחברים" במופע של "אביב גפן וחברים", אבל כל אחד שר רק שיר אחד שגם הוא של אביב וחבל.

למעלה