יום רבעי ב 11 בבוקר (ר"ג(

יום רבעי ב 11 בבוקר (ר"ג(

המומחה הולך להתאמן ז"א לא שעור מובנה במערכת, מי שירצה להצתרף לאימון (ואחרי זה אני מבטיח לבקש סליחה) מוזמן לפנות אלי במסרים,או בנייד (חינם כבר אמרתי??) השרוטייה ראו את זה כהזמנה אישית!

KESSEM10

New member
רעיון יפה ../images/Emo45.gif

את סליחתי כבר קיבלת

Tami661

New member
כשתצטרך בשעה הזו לבשל 7 ארוחות...

תבין שזה לא יכול להשתבץ במערכת של ערב כיפור
באסההההההההה... יכל להתאים לי כהוגן! במיוחד שאני כבר פותחת את הבוקר בספינינג ואני צריכה הרבה ספינינג כדי שאוכל להתעורר רק עם תקיעת השופר המבשרת על תום יום כיפור והשיבה לשגרת ה
(כל היתר... ממש לא מעניין, יש לי תוספים
)

ennicka

New member
נו נו? איך היה לכם?

אני בסוף נשארתי בשפלה... שעור עם דובב...היה פשוט תענוג. אחד הדברים המהנים בשעור ספינינג הוא לראות שהמדריך נהנה ממה שהוא עושה (ע"ע קובי..שי..מרגנית ועוד). ודובב זה, שר חצי שעור (יותר נכון מזייף
)...מוזיקה מצויינת, שעור בנוי טוב והחיוך שלו על הפנים, פשוט גורר אחריו חיוך בלתי נשלט מצד המתאמנים. אז לא דיוושתי איתכם (שזה ערך מוסף בפני עצמו) אבל לפחות הבית היה קרוב
שיהיה צום קל לכולם, מי ברציפות ומי בין הארוחות... אה כן..ומגיע לשני חברי פורום כאן מז"ט על הזכיה, לא?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

היה ענק!! אימון מעולה של המומחה.תודה!! תודה!! התחלנו בשיר הפולניות "Your as cold as ice" ומשם זה עלה ועלה יחד עם הדופק והאנרגיות עד שגמרנו בשיר מזמור. שי רציתי לבקש ממך סליחה: א.באילת זה אני שגמרתי את כל החומוס. ב.באוטו לא עברנו ליד אגם חימצון-זה הייתי אני(אחרי ארומה)

Tami661

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gifידעתי! ידעתי שזה לא היה אגם

חימצון... חכו... אני תיכף חוזרת... הולכת לברר עם נתי כמה דברים

סתם מתוך סקרנות...

...אתה מתאמן באין שייפ עתידים? אתה מדבר על דובב המדריך משם? מעולה, מעולה, מעולה!!!

ennicka

New member
באינשייפ כן

עתידים לא. אבל נראה לי שזה אותו אחד. ואכן מדהים

אני מתאמן באין שייפ עתידים...

וכן, זה אותו דובב, אני מתאמן לא מעט בשיעוריו, והוא באמת מעולה... שופ על הפרגונייה

למעלה