יום רווי ארועים וחויות

אתי@

New member
יום רווי ארועים וחויות ../images/Emo28.gif

זה התחיל בוקר כשהלכתי לכל מיני טיפולי יופי...
לכבוד החתונה עשיתי כמה דברים שבד"כ לא נכללים בפרוטוקול ההתיפיפות הסטנדרטי שלי...
אח"כ נסעתי באוטובוס
לקחת את השמלה שלי. התכנון היה לנסוע באוטובוס ורונן יבוא לקחת אותי עם השמלה כשהכל יסתיים. ופה מתחילות החויות... כשהגעתי לדיזינגוף סנטר - גיליתי שאיבדתי את הנעליים שלי (כן,כן, אלה שמשה מנעלי אלינור כ"כ טרח להכין לי...). כמובן שישר נכנסתי להיסטריה והקפצתי את כל העולם. רונן נסע למסופי דן השונים בת"א (כי נסעתי בשני אוטובוסים, כל אחד מסתיים במסוף אחר!). אבא שלי התקשר לכל העולם ובראשו הנהלת "דן" ואני התחלתי לנסוע לכיוון נעלי אלינור להתחנן בפני משה שיכין לי נעליים חדשות (נעליים בצבע שאני צריכה אי אפשר להשיג בכל חנות). אין לכן מושג איזה לחץ ומתח שממש אף אחד לא היה צריך שלושה ימים לפני החתונה באמצע השיפוצים של הדירה... מטלפון לטלפון, התברר שהנעליים כל אותו זמן היו... בבית
... פשוט אחרי שיצאתי מהבית עם הנעליים חזרתי לקחת משהו ששכחתי, ואז כבר שכחתי את הנעליים שלי!!! עפיפון שכמותי... אז נסעתי לי למדידה, ושם פגשתי את יעלי2. איזה כיף זה בכל פעם מחדש לפגוש אנשים מהפורום הזה... יעל מדדה שם שמלה מקסימה, ומיכל הניחה עליה בד פשוט מטריף!!! יעלי2 - לכי עלך הבד הזה. זה היה כ"כ מלכותי וכלתי, והוסיף לך המון אור לפנים. המדידה היתה בסדר. יש לי קצת חששות לגבי הסגירה של השמלה מאחורה, אבל אני לא מאמינה שהיו שולחים אותי הביתה כשיש בעיה. אז יהיה בסדר. חוץ מזה שתפרו לי של מאורגנזה בצבע זהב. אמם אני אהיה נורא מוזהבת במהלך החופה, אבל זה רק 1/4 שעה ואח"כ אני מורידה את השל ומקבלת צבע קצת פחות מוזהב!!! זהו, אחרי כל זה הלכנו לקנות מקרר ושוב חזרנו לדירה לעבוד כמו משוגעים. בימים האחרונים כל מה שאנחנו עושים זה עובדים בדירה. נמאאאאאאאאאס
אב למה שממש מלחיץ אותי זה המלחמה שפרצה לה דווקא עכשיו, שלושה ימים לפני החתונה. אני מאוד מאוד מקווה שזה לא ישפיע על החתונה שלנו בשום אופן... זהו בנות, אני מותשת נפשית ופיזית. אני אלך לי להוריד את הציפורניים - מחר עושים לי בנייה חדשה דנדשה לכבוד החתונה. ואח"כ לישון... לילה טוב אתי@

אתי@

New member
ועוד שתי חדשות משמחות ../images/Emo13.gif

הראשונה, קיבלתי את התכשיטים שלי לחתונה - צמיד, עגילים, סיכות לשיער. יצא משו-משו...
השניה, האח החמוד של רונן הזמין לנו לילה במלון דיויד אינטר קונטיננטל לליל החתונה. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף

יפעת22

New member
היי חמודה!!! מבינה לליבך.... יש לי

שאלות חשובות: * מתי אתם יוצאים להצטלם? * מתי את מתחילה שיער+איפור?

אתי@

New member
יוצאים לצילומים ב- 15:30

שיער נתחיל בסביבות 12 ומייד אח"כ איפור.

הילית*

New member
אתי, נשמע לי מאוד מוקדם

להצטלם ב- 15:30 ודרך אגב- איפה אתם מצטלמים בסוף?

אתי@

New member
אין ברירה ../images/Emo10.gif זה שעון חורף |

בכל אופן, הצילומים יתחילו בסביבות 16:00. אנחנו נהיה סטנדרטים וחסרי דמיון - נצטלם בנמל ביפו (ליד הסטודיו של סיגל), אח"כ ביפו העתיקה, ואם נספיק אולי נקפוץ לסוזן דלל להרביץ איזה תמונה או 2...

לאתי בקשר לצילומים

אני ביום החתונה החלטתי שמראשון אני לא יוצאת כי אני צריכה להיות מוקדם באותם - הרי קיבלנו את האורחים, ואפשר למצוא מקומות גם פה, אז ממש לא רחוק מך יש גן מהמם , בנאות אשלים, שם הצטלמנו , ואין אחד שרואה את התמונונת ולא שואל על המקום הזה. וגם אח"כ ליד הים בטיילת בראשון, נכנסנו שם גם לפאב שיש ועשינו כמה פוזות , זהו סתם המלצה.

אתי@

New member
תודה, אבל מכיון שיש לנו חדר במלון

על הטיילת בת"א, אז חשבנו שאחרי הצילומים נלך לחדר לנוח שם איזה שעה עד שנצטרך לנסוע לאולם, וממילא המלון והצילומים קרובים זה לזה. עשינו חשבון שגם אם נהיה באולם ב- 19:30 עדיין תהיה לנו לפחות שעה לנוח קצת...

אהה הבנתי אותך , טוב אני מאמינה

שעשיתם את חישובי הזמן, למרות שאצלי יצאתי ב- 16:00 מהסלון והייתי באולם ב- 19:15 בערך אחרי שבחוף הים עשינו צילומים זריזים מאד, לא תאמיני איך שהזמן עובר לו בשעות האלה.

יפעת22

New member
אתו´ש, אצלינו זה ממש דומה: ב-16:00

נצא לצילומים (בנוף ים המלח) ועד החתונה נלך לנוח קצת לבד במלון. אנחנו מתכננים להגיע בשעה 19:00 למקום (קבלת פנים ב- 19:30) כדי שיהיה לנו זמן להתרגל ולהצטלם עם המשפחה. כבר יש פרפרים בבטן?

אתי@

New member
אני לא מרגישה פרפרים, אבל כנראה

שכן. כנראה שההתנהגות שלי מעידה על הלחץ...

יפעת22

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה "סטנדרטי"

כי זו החתונה שלכם, וזה לא יהיה סטנדרטי: זה יהיה מקסים ונעים ויפה!!! אני בטוחה ששום דבר שתעשו באותו היום לא יהיה סטנדרטי מעצם העובדה שזה כ"כ מיוחד בשביל שניכם! ואז מה אם עשו את זה כבר אלפי פעמים לפניכם?!? בשבילכם - זו פעם ראשונה.

J-סיקה

New member
כלכבוד לו !!!

הלאוואי ולכולנו היו אחים כאלו בקשר לבלאגן אז זה בסדר ... מותר לך יש לך תירוץ העיקר שהכל הסתדר והנעלים נמצאו זהב בחופה זה עילה לחיים רצופים בזהב את יודעת נכון ???? רק תצליחו !!!

הילית*

New member
איך הצחקת אותי...

וזאת אחרי שקצת הצלחת גם אותי להלחיץ... אתי, יהיה בסדר... איזה כייף לך שאת לפני...

שירי71

New member
לאתי@

זה נראה כאילו התקופה האחרונה היא כמו מין גיבושון שאת עוברת. לא קל, אבל נראה שאת עומדת במשימות בהצלחה, ושמכאן הדרך היא מעלה מעלה! שיהיה קל טוב שמח ומאושר...

יעלי2

New member
לאתי אוטוטו הכלה!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif

איזו יפה היא היתה אתמול כשראיתי אותה בעימנואל. אין לכם מושג כמה השימלה שהיא בחרה ובמיוחד הבד מתאים לה ולצבעים שלה. שימלה כזו עלי היתה עולה ויורדת מיד, אבל בשניה שהזיזו את הוילון וראיתי אותה לבושה. איך לומר? את ניראית כמו נסיכה אמיתית (וזה עוד בשיא הלחץ של הבלגן עם הנעלים!) אז מזל טוב מראש, וכל הכבוד על ההספק עם הדירה. עכשיו כדאי אולי לנוח כדי שיהיו לכם הרבה אנרגיות לחתונה עצמה...אל תסחטו מעצמיכם את הכל ממש לפני. נ.ב. תודה על הטיפ האובייקטיבי. היתי זקוקה לו. המשכנו לבדוק עוד כמה שמלות באותו איזור אבל ההרכב שמדדתי בעימנואל נראה לי מאוד. אז תודה על החיזוק ואני אחליט נראה סופית השבוע.

dorlim

New member
הצלחת להבהיל אותי....

אבל סוף טוב הכל טוב. אני בטוחה שבסופו של דבר הכל יהיה מדהים

Liat & Alon

New member
../images/Emo42.gif Dear Eti@ I wish you

in your life from now on till the rest of your life
you are the Kisses

למעלה