יום שבת במיר"ב ...

shpitzs

New member
יום שבת במיר"ב ... ../images/Emo59.gif../images/Emo57.gif

אתמול אחה"צ יצאנו שלושה לרכב במיר"ב שביט, ישי ואנוכי עלינו בתחילה למגדל ... וירדנו ממנו...

shpitzs

New member
משם...

המשכנו בסינגלון טכני שנגמר בקיר קטן ליד המגדל... עדי

shpitzs

New member
אח"כ...

רכבנו את הסינגלים הרגילים כלשפתע
גילינו דרופ נחמד באחד מהם...

shpitzs

New member
והנה הסיבה ל ../images/Emo57.gif - שלדה שבורה

כאשר היינו באצע הסינגל האחרון ברכיבה הגענו לדרופ של מטר וחצי לפלאט... ישי שכבר היה בטרוף (כרגיל) אומר - נו עדי לקפוץ ?! ואנוכי עונה לא : עזוב אותך יש לי הרגשה רעה לגבי הסיפור הזה.. לא עוברות 10 דקות (עברה רבע שעה :) ) אנחנו מגיעים לרכב.. שמים את האופניים של ישי ושלי על המתקן ומגלים את התמונה (או בעצם הסרט) הבא .. שלדה giant warp ds 2 שרק חזרה מהחלפת משולש אחורי שבור , ה downtube שבור ב270 מתוך 360 מעלותיו !!!! תסתכלו בעצמכם ותרכבו בזהירות עדי

mtbRider

New member
נחמד ../images/Emo13.gif מקווה שלקחתם ברוח טובה

אבל אלו אופני FR לא? מ1.5 לפלאט אני לא בטוח שזה קרה אולי מ GENERAL ABUSE אבל בכל אופן אני (Fמעט) בטוח שיחליפו בלי לומר לכם יותר מידי... תהנו מהשלדה החדשה. איתי

shpitzs

New member
הבהרה

השילדה אכן לא נשברה מהקפיצה הזו פשוט כי ישי לא קפץ !! :) אם היה קופץ לדעתי הייתה קריסה מוחלטת של הצינור! השילדה אכן נשברה עקב general abuse כמו שאתה מגדיר את זה עדי

avitzurel

New member
הבהרה Warp DS1

האופניים האלה הם לא אופני פרירייד, ממש ממש לא השילדה שם היא מאוד שבירה מה שלא תעשו. 1.5 לפלאט פעם אחרי פעם במיוחד אם סוגרים את המזלג פשוט ישמיד את השילדה אלה לא אופני דאונהיל או פרירייד שבנויות לדברים כאלה הג'יאנט הם אופני שבילים טהורות ומובהקות 100 מ"מ אויר + 5" קפיץ. עד כמה שאני מת על האופניים האלה ושומר להם פינה חמה בלב אני לא חושב שהם מתאימות למטרה שישי משתמש בהם ואמרתי לו את זה באחת הרכיבות שלנו יחד באורבן. אז ישי תהיה בקשר שיהיו אופניים חדשות או שילדה חדשה נצא לרכב, אני כרגע פצוע ומושבת לשבועיים בערך (צלע סדוקה). אבי צוראל

ylurie11

New member
What's up dude?

Ya, finally I did it. The Warp DS1 suffered on going abuse and their day has come. I promise to surprise to with a new bike that will kick some asses very soon. You can count on me. When are we going to "break a leg" together? It seems that you did it with out me quite well
Any way, keep in touch and try to stay in one piece Ride hard Yishai

aFish

New member
דווקא נשמע שרכבתם מאד בזהירות

ואתם ממוגנים יפה מאד והקפיצות מצטלמות נהדר...רק שקפצתם קפיצה אחת יותר מדי...אז זה לא הזהירות, זה כנראה הגובה והכמות...וזה עוד בשילדה שאמורה לספוג. בהצלחה בתיקון ("מותק, הלקוח שרק החלפנו לו משולש אחורי חזר עוד פעם עם שילדה שבורה...שנכניס לו את האלמנט עמוק עכשיו?...אולי ככה הוא יבין...")

ringwald eyal

New member
שפיץ השפיץ!!!

שפיץ איפה הימים היינו מתפלשים בירקון !!! סע בזהירות חביבי ושיישברו לי כבר האופניים !!!

alonaski

New member
הי!!! מכירה את הסינגלון הזה! ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר יחד עם אורגול, איתי ולוי... ירדתי אותו במהירות - יש לו עיקול קטן שמאלה לקראת השפך שלו...
ואז - הואלתי לזנק מהאופניים ולחבק את את האדמה שלו - בחום רב!!!...
פשוט עפתי על הגחון = חזה-בטן-צלעות... ועוד בדיוק כשהתחלנו לרכב
(-אחרי, כמובן שתהחממנו גם - על הקפיצות מהבמה!
נקודה חשובה לתחילת הרכיבות וקפיצות במרכז מירב...) אגב, הדרופ הזה שמצאתם וצילמתם, שים לב עדי - אורגול לקח אותנו אליו והראה לנו אותו, אבל אורגול הראה לנו שקופצים אותו מעל הסלע הגבוה שנמצא מצד שמאל (-כשמסתכלים בתמונה - משמאל לקופץ). כלומר - אתם רוכבים במהירות בסינגל אליו (באמצע יש את הגבעונת הקטנה - שמדלגים אותה) ואז... פונים ימינה חזק (איזה 60 מעלות) וקופצים מעל הסלע הגבוה יותר!
משהו כמו חצי מטר, אולי 70 סנטים...
נסו בפעם הבאה!

למעלה