יום שבת יום מנוחה

יום שבת יום מנוחה

הבוקר קמתי מאוחר, עשיתי הכל בעצלתיים, לא בא לי שום דבר, עכשיו אני
הולכת שוב למיטה, כמובן שלא ויתרתי על ארוחת הבוקר הטעימה שלי גם
ארוחת הצהריים הטעימה לי ולאורי, פתאום נזכרתי שלא כתבתי פה שום
דבר, אז הנה, כתבתי

הספור על השנאבס , מוקדש לציפי .

האגדה מספרת , שבבני ברק היה זוג שהבעל היה מאד חרמן , ואשתו קרה ולא מעונינת . לילות רבים היו בבית מריבות , הבעל רוצה סקס והאשה רוצה לישון . החליטו לגשת לבורר רבני . מה שהרב יחליט מקובל על שני בני הזוג . ביום ראשון הלכו בני הזוג לרב ושטחו בפניו את בעייתם . חשב כבוד הרב יום , חשב יומים , חשב שלושה ולא מצא פתרון לדילמה . כעבור שבוע , קרא הרב לשני בני הזוג והודיע שיש לו הצעה לפתרון הסכסוך . אמר הרב : בכל יום מימות השבוע שבשמו ישנה האות נון , זה יום של הבעל להחליט , וביום שאין בשמו נון האשה מחליטה .ההסדר היה מקובל על שני בני הזוג , והם חזרו לביתם מאושרים .
בערב יום ראשון הבעל חוגג, [במטה כמובן] , יום שני כנ"ל . אבל אחרי יום שני מגיע יום שלישי, אחרין רביעי וחמישי , ימים יבשים והגבר מתחיל להתלונן , שההסדר אינו הוגן . ליל שישי כבר אינו עונג שבת , ובמוצ"ש הבעל נשבר ומנסה את מזלו במיטת אשתו . האשה קופצת מהמטה וצועקת עליו : אברימלה אתה יודע איזה יום היום ? עונה לה אברימלה : בטח היום שנאבס .
צריך להחליף את הסמך האידישאית בתיו.תו.
גוטן שאבס גם לכם ידידי . תמרת
ותודה רבה רבה לשרון .

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב

המון בריאות ונחת לנו ולאהובינו.

היום התאחרתי לחזור ביליתי יום של כיף עם יקיריי ועכשיו אני מתה מעייפות.

תמר, הבדיחה מצחיקה והיא זהה לבדיחה שאני מכירה. אם את מוכנה לענות לי מדוע את כול כך הרבה משתשמת במילה שנאבס, לפי הכתיבה שלך חשבתי שיש למילה שנאבס עוד משמעות מעבר לבדיחה.

ציפי החמודה, כול הכבוד איך שאת שומרת על גחלת הפורום, מעריצה אותך על זה.

יעלי

למעלה