יום שבת, סיכום שבועיD:

יום שבת, סיכום שבועיD:../images/Emo182.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: יאללה תזרמו. שבוע טוב 3>

O L g i T

New member
עעע

שיר השבוע של דה יוזד: למרבה ההפתעה, עשיתי חרישה השבוע. greener with the scenery שיר השבוע לא של דה יוזד: sepultura - inner self pantera - electric funeral להקת השבוע: ספולטורה, לאמב אוף גאד אלבום השבוע: lamb of god - ashes of the wake משהו טוב/רע שקרה השבוע: ממ לאדעת.. אתמול היה אשכרה כיף בעבודה חח קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: קני נגד ספני
ציטוט: "רגע איזה טעם המים ענבים?" חחחחחחח השבוע במילה אחת: נחמד תכנונים לשבוע הבא: same... לעבוד.. מתנגן בראש/בפלייליסט: bloodbath - year of the cadaver race תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני רעבה תחת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif למה אין היענות? :/

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Disturbed - Stupify Liberate HIM - Please Don't Let it Go Bury Me Deep Inside Your Heart Wicked Game Passion's Killing Floor When Love and Death Embrace Avenged Sevenfold - Girl I Know The Art Of Subconscious Illusion Britney Spears - Womanizer
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע - מבחן בלשון, צרפתית ומתמטיקה שלא הלך לי טוב בשלושתם. [נו מתמטיקה זה תמיד ככה.
] ובוחן באקולוגיה ומנהל שגם לא הלך לי טוב, בע. וגם נכשלתי בריצת 2000, איחרתי בחצי דקה.
טוב - חברה שלי עשתה לי החלקה והרבה החמיאו לי. D:
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט - באטמן, איזה מן הורים, אושן 13. סדרה - הישרדות גבון, איך פגשתי את אימא, איליי סטון, האח הגדול.
ציטוט: מור:"נפוליאון היה נמוך קומה, אז אני מדמיינת אותו בתור פראנקי". ~ היינו צריכים להצטלם לפנקס מחויבות אישית ~ ולריה לצלם:"תוריד לי את החצ'קונים! ותוסיף לי יותר צבע שאני אראה שחומה". ~ אני שוכבת על ולריה ~ ולריה:"קארין את מכאיבה לי במנוש". המורה לביולוגיה:"מי יודע מזה תאית?" לירן:"אשתו של התא".
השבוע במילה אחת: מגעיל
תכנונים לשבוע הבא: מבחנים, מורה פרטית, גבות, ולחיות :)
מתנגן בראש/בפלייליסט: Doomsday של אטריו לא מפסיק להתנגן לי בראש..
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני עייפה..

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif קארין אפשר אותו? ../images/Emo26.gif

אני ממש ממש ממש רוצה אותו אפשר אותו ליומולדת?

Rose131

New member
איזה תמונה.../images/Emo99.gif

שיר השבוע של דה יוזד:אנערף. BOX? שיר השבוע לא של דה יוזד:The Spinto Band – Oh Mandy Robin Alciatore – Clair de Lune. למרות שלאחרונה התחלתי לשמוע גם את הגרסה של pascal roge להקת השבוע:The Spinto Band אלבום השבוע: The Spinto Band – Nice and Nicely Done משהו טוב/רע שקרה השבוע:היה שבוע ממש מאחס, תכלס. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:נו, breaking dawn וeclipse נחשבים? ציטוט: ממ... השבוע במילה אחת: נאחס! תכנונים לשבוע הבא: מבחן, תסריט, תמונות מפולין. נאחס, קיצור. מתנגן בראש/בפלייליסט:Saturday Night- Suede תמונת השבוע:איןליכוח עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שליע,ךשל'ח!

להלה אני פה ^^

שיר השבוע של דה יוזד: לא שומעת אותם כבר בזמן האחרון... שיר השבוע לא של דה יוזד: אממ BRING ME THE HORIZON: Chelsea smile Tell slater to not wash his dick Medusa The comedown Pray for plagues Braile כמובן Diamonds aren't forever ראורר XD SLIPKNOT: Duality Before I forget Wait and Bleed Sulfur Till we die spit it out Psychocsotial Vermillion All that remains - This calling והמון SUICIDE SILENCE להקת השבוע: Suicide, Slipknot, Bring me אלבום השבוע: Suicide season ניראהלי משהו טוב/רע שקרה השבוע: עשיתי סייד ליפ עליון ^^ קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: האנטומייה:) ציטוט:
השבוע במילה אחת: Awesome תכנונים לשבוע הבא: תל אביב מתנגן בראש/בפלייליסט: Arsis - Return תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: היום יש יומולדת מגניבה ^^

למעלה