יום שבת פרק אחרון?! ביום שבת מסתיימת העונה? מתי מתכוננת להגיע לארץ העונה החמישית?
O obz4 New member 9/3/06 #1 יום שבת פרק אחרון?! ביום שבת מסתיימת העונה? מתי מתכוננת להגיע לארץ העונה החמישית?
D Deacon Frost New member 9/3/06 #2 כן, ביום שבת פרק אחרון לעונה. לגבי הגעתה של העונה החמישית אין לי תשובה, ואני מניח שגם לאף אחד אחר מבין חברי הפורום אין אותה. אני מקווה שהיא תגיע כמה שיותר מהר.
כן, ביום שבת פרק אחרון לעונה. לגבי הגעתה של העונה החמישית אין לי תשובה, ואני מניח שגם לאף אחד אחר מבין חברי הפורום אין אותה. אני מקווה שהיא תגיע כמה שיותר מהר.
O ofrasch1 New member 9/3/06 #3 מה? כבר? מוזר, יש לי תחושה כאילו שרק התחילה. לעונות 2,3 היה סיפור עלילה עיקרי אחד וסביבו אחרים, ובעונה 4 קצת קשה לי לראות קו עלילה עיקרי: החילוטים? פירוק והרכבה מחדש של הסטרייק טים? אנטואן מיטשל?.
מה? כבר? מוזר, יש לי תחושה כאילו שרק התחילה. לעונות 2,3 היה סיפור עלילה עיקרי אחד וסביבו אחרים, ובעונה 4 קצת קשה לי לראות קו עלילה עיקרי: החילוטים? פירוק והרכבה מחדש של הסטרייק טים? אנטואן מיטשל?.
X Xetro New member 10/3/06 #5 עבדו עלינו כמה התרגשתי לפני העונה הזאת וכמה שאני אוהב את הסדרה הזאת... דפקו לנו איזה 5 פרקים אמיתיים וזהו,מראים פרק ביום תוך שבוע וחצי תיגמר להם הסידרה...
עבדו עלינו כמה התרגשתי לפני העונה הזאת וכמה שאני אוהב את הסדרה הזאת... דפקו לנו איזה 5 פרקים אמיתיים וזהו,מראים פרק ביום תוך שבוע וחצי תיגמר להם הסידרה...