יום שבת, 14.45 ערוץ 8

• פותח הנושא eYaL
  • פורסם בתאריך

eYaL

New member
אה הנה התקציר ../images/Emo13.gif

14:45 - המואר לאחר שיחרורו מצה"ל, יצא משה קסטיאל למזרח. הוא טייל ביפן, תאילנד והודו והשתקע בגואה כ-D.J מוביל במסיבות טראנס פסיכדליות. יום אחד הוא חווה הארה. בשנת 2000 הקים קומונה על חוף האוקיינוס השקט בקוסטה ריקה וסחף אחריו מאמינים מכל העולם שעזבו את הנוחות המערבית וויתרו על הצלחה חומרית ומעמד חברתי כדי לשהות במחיצתו. על רקע טבע פראי עוקב הסרט אחר משה, או בשמו החדש "טיוהר", שפירושו חגיגה בסנסקריט, ומביא היבטים חדשים של החיפוש הרוחני ואת תפקידו של המואר בחיי תלמידיו ובחיי הקומונה. במאית: אספה פלד.

davidgrnr

New member
ראיתי ו...

אני לא בטוח לגבי זה. אני לא יודע האם זה סתם זיוף והעמדת פנים או שזה משהו אמיתי שבא מתוכו. קשה להבין. מדובר על קומונה בקוסטה-ריקה שמשה קסטיאל או בשמו החדש "טיוהר" הוא הגורו שלה. מה הם עושים שם כל היום? מדיטציה וריקודים. זה פשוט לא נראה החיים האמיתיים. לדעתי מי שמחפש רוחניות (כמו שהם טוענים שהם מחפשים ואולי כבר מצאו) יכול למצוא את זה גם כאן בחיים היומיומיים. לא צריך ליסוע למזרח או לדרום אמריקה בשביל זה. דרך אגב אני לא יודע מה איתכם אבל חלק מהאנשים שראו בסרט נראו לי קצת מסוממים. אז האם זאת הרוחניות וההארה? אני לא יודע... מה אתם אומרים? דודו.

למעלה