יום שבת 20.10 בקשות

מועדוניות, פנימיות וכו.-../images/Emo124.gif

מזמינה כל מי שפירסם בקשות ממועדוניות, פנימיות, גנים מיוחדים וכו- לחזור שוב על הפרסום ואז ארכז את הכל יחד יום הכי טוב נעמי.

ריקילי

New member
מועדונית והעדה האתיופית.

שלום, אני מנהלת מועדונית ובקשר הדוק עם העדה בנתניה. אשמח לכל תרומה עבורם. הילדים בני 6-10. משחקים, קלטות, ספרים, ביגוד, ופרטי חורף לבני המשפחה. הכל יתקבל בברכה. תודה ריקילי

ריקילי -ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ספרי על המועדונית אם את רוצה וכמובן בלי קשר אני בטוחה שתוכלי להעזר כאן יום טוב נעמי.

ריקילי

New member
../images/Emo140.gif נעמי תודה.

תודה על קבלת הפנים. אני נרגשת ומתפעלת בהפעילות הברוכה בפורום, ישר כח לכולם. פרשתי מהוראה והתמניתי לנהל את המועדונית של ילדי-העדה האתיופית באחד מבתי הספר בנתניה. הילדים בגילאי בית ספר יסודי.(חלקם נולדו באתיופיה!) הם נשארים לאחר יום הלימודים לקבל חיבוק,חם,אהבה,תשומת לב וגם עזרה בשעורי-הבית, חוגי העשרה,משחקים, הרבה חשיפה לספרות-ילדים ולשפה, למנה חמה ועוד... המועדונית בחסות העמותה "עזרה ותקוה"-שיבורכו. כל תרומה להם ולבני משפחותיהם תתקבל בברכה. תודה וברכה ריקילי

ענבלי6

New member
בוקר טוב לפורום המקסים!

אני ממש נהנית להכנס לפורום הזה, כמו שכתבתי קודם אני עובדת במועדונית לילדים ואנחנו זקוקים לספרי ילדים, אנציקלופדיות, מילון וכו' על מנת להעשיר את הילדים אשמח לקבל תגובות. פנייה למנהלות- אם צריך עזרה במשהו אשמח מאוד לעזור כמה שאפשר! תודה ויום מקסים

בובית 29

New member
מחפשת ציוד עבור תאומות בנות שנה

בגדים, ביגוד וצעצועים הכל יתקבל בברכה.

קשת 82

New member
יש לי הליכון פשוט אך תקין

הגיע אליי אתמול והתינוק של הבחורה בטיפולי רק בן שבועיים אז היא לא צריכה יכול אוליי לעזור?

בובית 29

New member
קשת את ה-../images/Emo189.gif שלי

כל ציוד יכול לעזור, המצב הכלכלי שם ממש לא טוב וחוץ ממזון חסרים כל העזרים שיכולים להנעים את גידול התינוקות. אני אתקשר אליך נתאם איסוף. שוב תודה

קשת 82

New member
אין על מה יקירה בכייף דרך אגב...

אם הן עדיין ישנות במיטת תינוק יש לי גם כמה סדינים אמנם בכחול של בנים אבל מה זה משנה מה את אומרת?

מאיפה מוצאים ברכות להדפסה?../images/Emo4.gif

אני רוצה לצרף ברכה למתנה לתינוק שנולד, מאיפה אפשר להוציא ? נעמי.

עפרה 22

New member
בבקשה מבקשת כמה דברים כנסו

מצאים למיטות יחיד חורפיים (כלומר סדין ציפית וציפה) 2 שמיכות חורפיות יחיד כריות בכל מיניי גדלים האים יש למישהו את הספות הקטנות לילדים שניפתחת למיטה כמו שמוכרים בסופר פארם דברים לסריגה מקלות צמר וכו' 2 מזרנים למיטות מעבר (לא קפיצים) צריכה שינוע בבקשה מקטיושקה נירה אפשר להעזר בכן שוב בבקשה?

חן1

New member
דרוש מקרוגל למרכז תמיכה לסטודנטים עם ליקויי ל

שלום לכולם, אנחנו מחפשים בדחיפות מקרוגל למרכז תמיכה לסטודנטים עם ליקויי למידה. המרכזס נמצא באזור כפר סבא ונותן שרות לסטודנטים ממכללת בית ברל בעלות סמלית ביותר. תודה

למעלה