יום שבת 20.10 מסירות

נירה63

New member
שינוע מחיפה לטבריה היום.

יועבר וידאו לגן טיפולי בצפון- תודה לשרה חברתי על תרומת הוידיו. כמו כן יועברו ספרים לאותו גן.

annavi

New member
לפני שאני משליכה לפח ........וחבל

יש לי מיקסר קנווד שבימים האחרונים מעלה ריח של שרוף אבל ממשיך לעבוד. קיבלתי חדש במקומו, אולי מישהו עם ידיים טובות או ידע מספיק יכול עוד להנות ממנו, חבל לזרוק לפח. המיקסר כולל את כל הצרופות, מקצפים, בלנדר, מכונת בשר, וחלק להכנת מיצים. יש לי גם מערכת פנסוניק, הטייפ שבה לא עובד אבל הרדיו והדיסקים עובדים ועוד אפשר בהחלט להנות ממנה. אז לפני שאני מפנה לפח................... הכל נמצא בפתח תקווה

שוקולתה

New member
למסירה לחורף

נו לא רוצים לחורף לילדים מיכנסי פוטר לבן מידה 14 מיכנסי פוטר לבת גיזרה נמוכה מס' 18 נעלי ספורט מידה 38 סריג לנערה חולצות לנשים מכופתרות אקסטרה לארג' מישהי הביאה לי לחלק תחתון חוטיני חדש חברה הכל במצב מצויין פשוט זה קטן של הבת שלי .

נירה63

New member
שוקולתה- אני אשמח לקבלם עבור משפחה אתיופית

יחסית חדשים בחיפה שישמחו לקבלם. אודה לך אם תוכלי לתאם עם צריפינה או אולי עם נעמי על העברתם לחיפה. המון תודות לך.

שוקולתה

New member
שקיפות

רוצה להודות לאפרוחים על הצלחות והמגהץ יחולק למישפחה תודה רבה רבה לך . רוצה להודות לנעמי פסי על השינוע מודה לך מאוד מאוד . תודה למי שהיה משותף בשינועים תודה לכם מאוד מאוד נימסר לנעמי פסי דברים עבור נירה 63 למישפחות שבטיפולה . ונימסר שקית בניפרד לאפרוחים מיכנסיים וחולצה פוטר לבת שלה . רק לדאוג לשינוע תודה לכם אנשים מקסימים ושבוע טוב לכם

נירה63

New member
וליתר דיוק החבילה משוקולתה עדיין לא הגיעה אלי

שוקולתה תודה אבל רק כשהדברים יגיעו אלי אוכל לכתוב על כך. בכל אופן תודה על הדאגה והרצון הטוב שלך.

נירה63

New member
שוקולתה נמצא פתרון לשנע לאפרוחים.

או שממני יגיע אליה או שצריפינה לפעמים עוברת באיזור, או שענת לפעמים נוסעת מהאיזור, ברגע שיגיע לחיפה נמצא דרך להעביר אל אפרוחים.

שוקולתה

New member
בסדר בשמחה כי שאלו אותי ככה

אז בסדר אין לי שום בעיה זה כבר הועבר תודה לך נירה 63

../images/Emo124.gif עצוב אבל משמח...

אתמול, אחרי הפצת פלייר החורף (שלשלום) הביאה לי חברה טובה 6 שקי ענק של בגדים, שמיכות, מעילים ומה לא... הבטחתי לעצמי (ולאיש... שכמעט התעלף מהכמות) שאני אמיין את הדברים מחר. היום, פנתה אלי חברה אחרת, לאחר שראתה את פלייר החורף ושאלה אותי האם יש ביכולתי לעזור למשפחה בת 9 נפשות מהיישוב, החים משתי משכורות מינימום ופחות מזה והמצב בכי רע. ברגעים אלו ממש חזרתי מהמשפחה, איזו משפחה מקסימה, איזו אדיבות ואיזו עדנה (ואיזה סיפור חיים קורע לב של משפחה שהאב היה עצמאי וצנח לחלוטין מנכסיו) הבאתי להם את השקים והאם החלה לבכות ולנשק אותי, הילדים הגדולים שהיו ערים היו פשוט המומים מהדברים. בקשתי ממנה להכין לי רשימה מה הם צריכים והדברים שהבאתי להם והם לא יצטרכו יועברו על ידה לשתי משפחות שאני מטפלת בהן ביישוב וגרות בשכנות.. מקווה שעזרנו ולו במעט. תודה ענקית ליעלי חברתי האהובה על התרומה, לפנינה חברתי על שלקחה אותי למשפחה ולז' אם המשפחה על מי שהיא! שבוע טוב לכולם,

טיגריס2

New member
../images/Emo140.gifמיליון כאלו מגיעים לך

באמת עצוב עם שמחה בכלל בזמן האחרון אני נתקלת בהרבה סיפורים עצובים וקורעים את הלב והלוואי ויכולנו לעזור לכולם

קשת 82

New member
עצוב אבל מחמם את הלב שיש אנשים כמוך

ישר כח חיבוק גדול מכל ה
וכן ירבו

הדג של נועה -ועל זה אומרים:

עיתוי זה הכל בחיים. איזה סיפור נוגע ללב. כל כך מדויק בתזמון. תבדקי מה עוד יקל על המשפחה? נעמי.

למעלה