יום שגרתי בעבודה

ענתי44

New member
יום שגרתי בעבודה

אמא במרכז היום, ואני עובדת. יש עבודה רבה בגלל גיליון החג. בין המיילים שאני מקבלת גם הודעות מדוברות המשטרה. כמעשה יום יום אני פותחת לקרוא אירועים שקרו, ושעליהם נכתוב. ואז חשכו עיניי. עובדת חשודה שתקפה קשישה בת 82 על כסא גלגלים. הן היו בפארק והיא התנפלה על הקשישה חסרת הישע. עדי ראייה הזעיקו את המשטרה שאיתרה אותה לפי התאור. כשניסו לתשאל את הקשישה, היא כמובן לא יכלה לספר, אבל אנשים שגילו אזרחות טובה וחמלה על הקשישה סיפרו. העובדת נלקחה לחקירה. מעדות ראשונה היא ירקה וטלטלה את הקשישה. הרגשתי שהדם אוזל לי מהגוף. רציתי ללכת למרכז היום לחבק את אמא. הדמעות נשרו לי וחשתי מזועזעת. למזלי הכתב השני כתב על כך. והבוקר המחוייך עם הדרך הפורחת בפרחי אביב בדרך לעבודה והכחול של הים שנשקף מהמשרד התחלפו בעצבות ענקית. כן אני יודעת שמדובר במקרים ספורים וששאר העובדים אנשים טובים העושים מלאכתם נאמנה ובכל זאת גם מקרה אחד כזה לאלף או יותר קורע לב.
וכשאמא חזרה ממרכז היום המבורך, עם חיוך גדול לכבודתי חיבקתי אותה חזק ובפנים בכיתי.

ענתילה, כמה כואב

אני שמחה שאמא חזרה מחויכת לקראתך והוציאה אותך מהתהום שצנחת אליה.
אין ביכולתנו לשנות את העולם והעוולות שיש בו, כמה שאנו מנסים, מימים ימימה, כך נוהג העולם ולא נבין גם למה????
הלואי שלא נשמע עוד סיפורים כאלה, אך זו רק אשליה.
מאחלת לך שיהיה שבוע נפלא, שמרי על עצמך
אוהבת, טובה

ענתי44

New member
תודה יקירה

הבוקר היא שרה לי את חד גדיא עד בוא ההסעה שלה... שרק נהנה מהימים הטובים. כן ירבו

ענתי ליבי איתך

גם אני כשאני שומעת על מקרים נוראיים כאלה זה עושה לי מצב רוח מדוכדך כל היום....
האנשים האלו שמנצלים את חסרי הישע הורגים אותי!

liberdi

New member
לצערנו הענישה מגוחכת

כמו בהודעה למעלה,מה זה?

למעלה