יום שחור ל punk

blinksum18241

New member
יום שחור ל punk

בצער רב וביגון עמוק אני רוצה לבשר ש... נמחקו לי 150 שירים מתוך 300 שהורדתי מ KAZAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל, כל greenday, nirvana, blink, sum, וכו´ נמחקו לחלוטין למישהו עוד יש את הבעיה הזאת עם KAZAA? או שזה רק לי? life sucks

HandsomeDevil

New member
אממ...

אני ממש לא רוצה לריב שוב, אבל תסביר לי בבקשה למה זה יום קשה לפאנק?!

HandsomeDevil

New member
LOL ../images/Emo6.gif

באמת, תסביר, למה יום קשה לפאנק?! לדעתי פאנק נורא יישמח שמחקת את שלושת להקות הפאנק הכי ממוסחות ומוכרות שיש, לדעתי פאנק רוצה שתוריד שירים של נופקס, אופריישון אייוי וכל הדגלים האלה. אהה... מה הקשר לנירוונה?!

blinksum18241

New member
עזוב למה לפתוח את הויכוח שוב?

פשוט אמרתי שכל השירים שאני אוהב נמחקו לי מזל שיש לי את רובם על דיסקים אבל חלק מהשירים של נירוונה שהיו לי היו פאנק just so you know i´m stupid

blinksum18241

New member
וכשאני אומר פאנק...

ההגדרות שלי ושלך מאד שונות... אני לא מתייחס לכל הקטגוריות האלה כל כך... הכוונה שלי בפאנק זה כל המוזיקה המהירה, פשוטה, סגנון greenday blink sum new found glory וכו´... וחוץ מזה אין שום דבר רע במוזיקה ממוסחרת תאמין לי שלא, ברור שהיא לא נחשבת מוזיקה שנזכור לנצח, אבל זה עדיין מוזיקה שכיף להקשיב לה וזה מבאס אותי שאחרי שהורדתי את הכל השירים האלה הכל נמחק לי ולא רק זה גם הרבה אחרים כמו korn, incubus, american hi fi, A, ועוד מלא שאני לא זוכר

HandsomeDevil

New member
טוב, זה פוצץ אותי, אז החלטתי להגיב

קצת... תראו, הבנאדם במצוקה, הוא צריך מישהו שיכוום אותו... לא נעים לי לעמוד מהצד. *דרך אגב, עוד מישהו כאן רואה מכנה משותף בין כל הלהקות? רמז! זה ערוץ בטלוויזיה, בא בין ערוץ הילדים לערוץ המדע* טוב, אני אכתוב כאן כמה אתרים, של ניו מטאל ומטאל כעיקרון, דיי כלליים, מהם גם אני התחלתי (בגיל 13 אהמ.. אהמ..) שאולי יעזרו לך. בקשר לפאנק תפנה אל שירה או רן מפורום בלינק (שניהם בני 14 אהמ.. אהמ..)

xero1

New member
פאק...

למה לעזאזל ששירה והרן הזה מפורום בלינק יעזרו לו בפאנק?? אולי בשביל פאנק כדי שילך לפורום פאנק?

HandsomeDevil

New member
חשבתי שאתה מבין בכל הקקה הזה...

אז הפנתי אלייך, קח כמחמאה
, אני לא מכיר את האנשים בפורום פאנק.

למעלה