אורי I אתר ליגה
New member
יום שחור...../images/Emo59.gif../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif
אוי איזה יום שחור היה לי היום
היום הקודם דווקא נגמר די טוב... ראיתי סרט מצחיק ("בילי מדיסון") עם אחותי והייתה לנו שיחה נחמדה. קבעתי איתה ב 12 ללכת למשרד הפנים לסדר משהו. לא רק שלא התעוררתי בשעה 12 והיא הלכה לבד, אלא התעוררתי הרבה יותר מאוחר והיה לי חלום עצוב. אני גם ככה בתקופה של בדידות וגעגוע, ומבין כל החלומות, דווקא על מה חלמתי ? פשוט לא יאומן. כל החלום (כמה שעות) רק התנשקתי עם האקסית. ואני לא צוחק, לא היה בחלום הזה שום דבר חוץ מנשיקה אחת ארוכה. זה היה פשוט מטורף. התעוררתי כזה בעצבים, ומפה, כל היום התחרבן. לא היה לי חשק לאכול, אז חיכיתי לערב. בערב אמא שלי לא הייתה בבית אז אמרתי לעצמי "נכין פנקיק". סבבה אני מכין והכל, אני בא לאכול ולפנקיק יש טעם דוחה. התברר שפג התוקף של החלב שהשתמשתי בו. אחרי זה דיברתי עם ידידה שלי בטלפון, הייתה לנו שיחה עמוקה ונחמדה כזאת, ואז על הקו השני היה לי שיחה עם חבר, וסיכמנו שהוא יבוא. חשבתי שהיום משתפר... אני מנתק איתו את השיחה, וחוזר לשיחה עם הידידה. עוברים 15 דקות, וחבר שלי נכנס בדלת. הייתי צריך לנתק את השיחה (ולא רציתי לנתק). בכל אופן, איזו דרך טובה יותר יש לי לטפח את האגו מאשר לנצח את החבר שלי בשש-בש? באותו זמן גם פתחתי נרגילה. הפתיחה הראשונה הייתה מסריחה כי כל המים בכד היו מלוכלכים והגוף של הנרגילה היה מלוכלך. אני הולך, מנקה את הכד ואת הנרגילה... שם ראש חדש וגחל חדש, מדליק. מה עכשיו? הנרגילה לא סוחבת, הטבק נתקע בחורים של הראש של הנרגילה. עוד פעם מעיף את הגחל, ומסדר את זה. בא להדליק עוד גחל ואז בטעות אני מעיף את הראש של הנרגילה (שהוא מזכוכית), על הריצפה. זה היה הראש האחרון שלי... אז אמרתי בינתיים נדביק אותו. סבבה מדביק וזה, מדליק עוד גחל..... ומה עכשיו?! עדיין הנרגילה לא סוחבת. אני בא ובודק איזה חלק בנרגילה והוא רופף לגמרי, אני מזיז אותו קצת והחתיכת חרא הזה נשבר לי ביד. לא יאומן!!! זה כבר היה השיא, ויתרתי על הנרגילה לאותו יום וקבעתי עם חבר שלי שנלך מחר לקנות נרגילה חדשה (גם ככה אין לי כסף). מרוב עצבים, עישנתי שתי סיגריות (ואני אף פעם לא מעשן). אחרי זה הוא ניצח אותי בשש-בש!!!!! וסתם לידיעה כללית, הוא אף פעם לא ניצח אותי! ולא רק שהוא ניצח, הוא גם הביא לי מארס. זה קבע באופן רשמי שיש לי יום שחור. פשוט יום מרגיז.. אם מחר לא יהיה טוב אני אקח פטיש ואשבור את מה שנשאר מהנרגילה המסריחה הזאת.
דרך אגב, כבר עשיתי את זה בעבר. כשאני ממש מעוצבן, הפטיש הוא החבר הטוב ביותר שלי. היה אצלי פעם חבר, והוא הביא איתו ציפור מטומטמת כזאת מפלסטיק שעשתה רעשים מרגיזים, כמובן שהציפור אותו הצחיקה ואותי הרגיזה. הוא לא היה מוכן להפסיק, הלכתי, הבאתי פטיש. הבנאדם רואה אותי עם הפטיש ונקרע מצחוק (האידיוט חושב שאני צוחק איתו). לקחתי לו את הציפור, זרקתי אותה על הריצפה וניפצתי אותה לחתיכות. הפטיש הוא בהחלט ידידו הטוב ביותר של האדם.
אוי איזה יום שחור היה לי היום