יום שיבוצים-צרה גדולה!

יום שיבוצים-צרה גדולה!../images/Emo53.gif

הייי לכולם... רציתי לבקש עזרה! היום היה לנו בשבט יום שיבוצים ולא קיבלתי את אותה הקבוצה שאני חשבתי שאני יקבל כלומר אני עולה ל-י´ ואני חדשה בדבר הזה וכבר נפשית ידעתי שאני הולכת על שכבה נמוכה יותר וזה נפל עליי.. אני קיבלתי שכבת ו´ ואני לא ממש יודעת מה לעשות ואיך לעשות ואני אשמח אם למישהו שכן הדריך שכבה זאת יעזור לי אם בניית פעולות, עצות וכל דבר שהוא! אני מקווה שמישהו פה יקרא את ההודעה ויעזור לי! בתודה מראש השדונית

אין לך מה לדאוג ילדה..:)

אז ככה... קודם כל תרגעי... אין לך מה לדאוג תדעי שלאנשים יש צרות גדולות יותר. אני ביקשתי להדריך ד´ בשיבוצים ונתנו לי כיתה ז´ (!!) גם אני נלחצתי אבל החלטתי לקבל את זה בטוב במקום ברע. ביום הירוק (יופ שבו החמשושים (ט´ניקים) מדריכים ) במחנה קיץ נותנים לי להדריך כיתה ח´ (!!!!) שהם כולה קטנים ממני בשנה... כיתה ו´ זה קליקלות..:) תחייכי

מה רע בכיתה ז´?

או לפחות מה רע בגדוד שלי.... אם הבנים בז´ לא מופרעים (ואצלינו הם לא) והבנות לא מתלהבות ודפוקות (טוב, אולי זה כן מדי פעם) אז זה נראה לי הכי כייף!

שום דבר רע חוצ מ...

זה שהם ורא משוים אותך למדריכים שהיו להם במשך השנים ואי אפשר לבלבל ת´מוח הרבה צריך לדבר לעניין כי בגיל הזה אין להם כוח לזיוני שכל.. צריך נור לעניין אותם ... זה גיל גם שמאוד חשוב הקטע החברתי כי עולים לחטיבה וכל הבולשיט הזה ואז גם הרבה מחליטים שהספיק להם והם מיצו את הצופים ופורשים ואז מגיע שלב הגיוסים.... חרא של שלב... אבל אני מחייכת:) כי... החיים יפים :) ואני באה פתוחה להכל

תודה אבל זה עדיין לא הכל..

תודה לך פרפרחופש ולכל מי שהתעניין קרא והוסיף תגובה! אבל זה עדיין לא עוזר לי אני ממש שמחה שאתן עוזרות לי נפשית אבל אני יותר מוטרדת מהעיניין הפיזי איזה פעולות לעשות באיזה נושאים וכו´.. ואני אשמח אם מישהו פה הדריך שכבת גיל זאת או אחרת ויודע מה לעשות ואיך לעשות!(מזה אני יותר מודאגת!!) אני טסה לחו"ל ל-5 ימים ואני אשמח אם מישהו יגיב לי ואפילו יתן לי רעיונות לפתיחת שנה וכל זה... בתודה מראש ואהבה ענקית השדונית

Meijen Shaggy

New member
כיף לכם ש.. ../images/Emo15.gif

אתם כבר יודעים את השיבוצים שלכם.. לנו מודיעים רק ב- 5.8, וזה עוד מספיק זמן..

למעלה