יום שישי אחרון אצל ויקטור גבאי

2404311

New member
יום שישי אחרון אצל ויקטור גבאי

יום שישי אחרון היתה הרקדה ... הייתי בטוחה שיהיה פיצוץ נסעתי 50 קילומטר ובסוף האכזבה היתה כל כך קשה הובטח לנו שיהיה ממש ארוחת ערב וגם בקשו מאיתנו לבוא רעבים המזל שלי שבאתי אחרי ארוחת ערב ולא חיכיתי לארוחת ערב שלו חוץ מחומוס טחינה וצלחות של חצילים לא היה כלום ההרקדה היתה על הפנים כמעט לא היו רוקדים שם (ממש ריק) והשירים ... רק ישנים לפני 1000 שנה מהתקופה שרק חשבו על ריקודי עם הובטח לנו שיגיעו מלאאאאא מרקידים חוץ מאלי רונן, וההוא שהרקיד אצל גדי הרבה שנים(אנה ערפ איך קוראים לו...) ובסוף הגיע גם ירון מליחי בקיצור.... אני למקום הזה ......... בחיים לא חוזרת לי-מור

לימור.... אני חושב שהגזמת

לא מתאים לך. הרקדה זה לא מסעדה. את אומרת שלא היו הרבה רוקדים ואז ודאי שהרבה יותר קשה "לעשות שמח" אבל אם היו עוד כמה רוקדים טובים כמוך יכולתם לעזור ולעשות ערב יפה. ובאמת למה חיכית? לריקודים שהמציאו מחר? האם ז הקנה מידה להצלחת הערב?

2404311

New member
ירון יקירי

חס וחלילה אני לא אומרת שהרקדה זה מסעדה אבל כשמבטיחים שיהיה מלא אוכל ומגיעים למקום מסויים ורואים שאין בכלל אוכל זה פשוט מקומם. כשמבטיחים שיהיו מלא מרקידים ואין כמעט אף אחד חוץ מאיזה כמה שנמצאים בכל הרקדה בלי שום קשר לכלום... כמו אלי רונן שנמצא בכל הרקדה (משועמם עד מוות). בקשר לריקודים אני לא אומרת........ תמיד כייף לשמוע שירים ישנים לפעמים פה ושם אבל כשכל ההרקדה מתבססת רק על שנות ה - 40 זה פשוט מבאס לי-מור

איה10

New member
את לא חושבת שהגזמת????

"אלי רונן משועמם עד מוות", אולי הוא פשוט כיבד את ויקטור שהזמין אותו להגיע למרתון. מה זאת הגישה הזאת? אלה שהגיעו זה מרקידים שהזמינו אותם ולא באו כי הם משועממים אלא מתוך כבוד. ומאוחר יותר הגיעו גם קובי מיכאלי, גדי ביטון - להם חיכית? עכשיו המרתון יותר נחשב? את מגיעה למרתון בגלל המרקידים שבאים? או את באה מתוך אהבתך לריקודי עם? כי לדעתי הגעת בשביל האוכל ובשביל המרקידים. גם מבחינתי המרתון לא היה מהמדהימים בחיי, אבל יש דרך לומר זאת.

הביקור לשם פירגון לעמית !!!

בדרך כלל כשמרקיד/יוצר מארגן מרתון ריקודים מיוחד, מבקש המרקיד להוסיף נופך חגיגי לערב, או משהו אחר אטרקטיבי כדי להעניק לארוע צביון מיוחד. לפעמים על ידי כיבוד מיוחד, לפעמים עלידי הזמנת זמר, אומן או להקת ריקוד, והכל טוב יפה וחיובי. הזמנת עמיתים/מרקידים ויוצרים מקובל מאד במרתונים רבים הנערכים מידי פעם. גם ויקטור גבאי ניסה במרתון זה לעשותו יפה ומיוחד. פרט לכיבוד שניתן ולשאר הדברים האחרים טרח ויקטור גבאי והזמין בטלפון אישית כמה מחבריו הטובים כדי להתכבד ולבקר בערב זה. טרחו ובאו : משה אורון, יגאל טריקי, אייל לוי, ירון מליחי ואלי רונן. אחרים לא באו ולא חשוב מה סיבתם, חלקם התקשרו והתנצלו. מי שבא חיבק את המארח ברך אותו איחל לו הצלחה ופירגן לו ככל שיכל. אף אחד לא משועמם עד מוות !!! רוקדים רבים שבאו רקדו ונהנו מהאווירה החגיגית ומההרקדה. מי שבא ברוך הבא !!! מירי.

יבנאי

New member
ל 2404311

קורה שלא אוכלים כל היום ובסוף מתאכזבים, נו. זה מה יש (תלונות לויקטור) נפוליאון אמר "הצבא צועד על קיבתו" ואצלך - "הרקדן רוקד על קיבתו" יש לי הצעה אליך: לפני כל מרתון תבקשי מהמדריך את תפריט היום ואז יהיה לך קל יותר להחליט על המסעדה. נראה לי שאת מכירה לעומק כל מרקיד, להגיע לאבחנה כזו, זה רק ידע אישי, אלי רונן לידעתך עסוק מעל הראש בנושאי הארגון בנוסף לעבודתו הרגילה, הפעם הגזמת!! כנראה כשאת מזמינה אליך חברים הם באים כי משעמם להם. כל המרקידים הגיעו למרתון כי הם מפרגנים לויקטור והוזמנו על ידו אישית. נראה לי שאת המשועממת האמיתית, לא נורא, טוב שיש פורום. בהרקדות בצפון יש אוכל טוב - קחי את בחשבון.

2404311

New member
ליבנאי

כנראה שאף אחד ממכם לא הבין למה התכוונתי ממש לא באתי לאכול שם וכפי שציינתי באתי אחרי ארוחת ערב ההרקדה התחילה רק ב 10 נראה לך שבאתי בלי ארוחת ערב????? מה השטויות האלה... התכוונתי להגיד שהובטח לנו שיהיה מלא אוכל וכיבוד ושהיו מלא מלא מרקידים הכוונה שלי היא שניסו למשוך רוקדים כפי שאתה אומר דרך הבטן ודרך זה שיבואו לשם מרקידים מוכרים כמו "ההוא" גדי והדרך הזאת לא היתה לרוחי.. אני אישית ממש לא באה בשביל אוכל ולא בשביל מרקידים אלא לרקוד. פשוט כתבתי לכם את זה שתראו מה עושים כל המרקידים בשביל למשוך רוקדים ובאיזה צורה לא מכובדת הם עושים זאת. זהו. לי-מור

motyp2

New member
הנאה בטוחה

לי-מור שלום באם את כזו שמוכנה להשקיע ונוסעת למרחקים ארוכים בשביל הרקדה/מרתון איכותי אזיי הרי לך מרתון שיתקיים במוצאי ראה"ש בקיבוץ כפר מסריק שבצפון, המרקיד הוא אבי אמסלם והמרתונים שלו תמיד פיצוץ - שווה לטרוח לגבי אוכל ,יהיה בטוח, אך בכל מקרה לא כדאי להגיע על בטן ריקה.

קורין1

New member
כנראה שהלכת מוקדם מאוד......

כי אם היית נשארת מספיק זמן היית רואה שגדי ביטון ועוד הרבה אחרים הצטרפו.... ולהבדיל ממך הייתה הרקדה נחמדה, למרות שבמעגלים אכן היו המון רקודי נוסטלגיה שאני לא מכירה וזה גרם לי לשבת המון, אבל בסך הכל הכללי היה מאוד נחמד באהבה

2404311

New member
לקרין

לא באתי בשביל לראות אף אחד מהמרקידים זה ממש, אבל ממש לא מעניין אותי הבאסה היית שכל הערב הוא שם שירים ישנים מאוד והיה דיי משעמם ציינתי שהמרקידים לא הגיעו ושלא היה אוכל, בגלל שהובטח לנו שיהיה הרבה אוכל ושיבואו הרבה מרקידים אז או.קי לא באו מרקידים וזה לא משליטתו של ויקטור אבל האוכל... הרבה אנשים העירו על כך לי-מור

למעלה