^יום שישי^ איזה כיף!

tiptip4u

New member
^יום שישי^ איזה כיף!

עודפעם אני פותחת שירשור שבת שלום! ~מאושרת~ שבת שלום שלווה ושמחה וכלמנייי והכי חשוב- תזכרו מהי מטרת הפורום ואל תריבו, תתגשרו. *או לחלופין תחמיאו לי* בכולופן, שתהיה לכם שבת שלום וכפייית *ואני מחכה לסיכום שבועי* מי ייתן ונפתח שבוע חלק, נעים וכיפי (ועוד מעט נפרד מהחופש
) שלכם, באהבה, י(א)מיט.

tipid

New member
ברכת חג שמח ושבת שלום!../images/Emo48.gif

בפרוס חג שמחת תורה והשבת הבאים עלינו לטובה אני מאחלת לפורום שהחג והשבת יהיו מלאים שקט בריאות אושר נחת וחיןך על שפתותינו עם הרבה חום ואהבה מעומק הלב ובטחון תמר. .

tamarhp

New member
../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo41.gif

הסיכום השבועי לתאריכים 12-17.10 אנשים! אתם שמים לב מה הולך פה? תמיד אני צריכה לחזור לעמוד 3 בשביל הסיכום השבועי, והיום הייתי צריכה לחזור רק לעמוד 2! עשינו רק 2 עמודים!!! מה קרה?? תתעוררו!! אנשים חדשים נכנסים לשאול שאלות, ואנחנו - מתעלמים, או עונים בצורה בוטה ומלגלגת! זה צורה זה? באמת! תתבגרו! דבר נוסף - יויו שלנו לא תהיה פה עד יום א', ומתנדב עד יום ה', אז תשתדלו לא להתפרע בינתיים ולנצל את העובדה שאין מנהל בשטח. שי אולי מינה אותי כסגנית זמנית, אבל אין לי ממשק אדמינים.... השירשורים שהיו השבוע:
Baby Boo - האם מותר ללכת לבית קברות בחול המועד
תודה למתנדב על התשובה (שאסור). האמת שזה היה בשבוע שעבר, אבל זה לא נכנס לסיכום השבועי..
ליאור לבד - "המטרה שלי הייתה לראות איך אתם מגיבים, איך אתם מפתחים את העניין, על מה אתם שמים דגש וממה אתם בכלל מתעלמים...." כולנו צריכים ללמוד לקח ממה שקרה..
משועממת11 - "בפורום הזה אמורים להיות ויכוחים...לא מריבות..."
מתנדב - האם אתם - החילוניים - בונים סוכה ונוטלים 4 מינים
פלסטיק - מדוע לא אוהבים חרדים
SShirly - מה הסיכויים שבני זוג שאחד מהם דתי (כיפה סרוגה) והשניה חילונית, יתחתנו וכל אחד מהם ישמור על דעותיו ומסורתו ללא ריבים ובעיות זוגיות
selgarat - כמה שאלות כל בראשית א'.
תוההה - למה דתי "מודרני" קרי לא חרדי החי בקהילה אטומה, רואה קשר בין להיות יהודי מאמין לבין לא לפתוח מטרייה בשבת או להכין כוס תה על ידי העברת התיון מכוס אחת לשניה
SupermanZW - גזענות
tipid וליאור לבד - עצרת למען רון ארד.
blablash - ושמחת בחגך... מי הולך למפגש
shaichor - האם מותר להתגלח ולהסתפר בערב שמחת תורה
masorti - באיזה אלפבית נכתבו הלוחות
M o n a L i s a - "איך בן אדם, שלובש ציצית ומתפלל יכול להתנהג בצורה כזו בוטה ולא צנועה
"
ספציאל - ראיון עם אלוקים.
tamarhp - מכתב לאלוקים, ותשובה.
tamarhp - הפורום מתייבש!!!
מתנדב - מחיקת השירשור של דוד1000 - הערות ותגובות.
אוהב את עם ישראל - תשובות לשאלות של ליאור לבד.
מור1987 - מה ניתן לעשות שמה שרשמת בפורום יופיע בדף הפתיחה של תפוז, והאם זה נכון שביום כיפור אסור לקרוא, אלא רק דברי קודש
מור1987 - נראה לי שקצת שכחנו שכולנו אחים... ה-ח-ד-ש-י-ם
juky girl
olioli
ט ר י פ
SShirly
תוההה
shaichor
ספציאל
מור1987
M o n a L i s a מזל"ט:
blablash שחזר אלינו
ולצערינו אנחנו נפרדים זמנית ממשועממת11 (ושמוליק
). מקווים שתחזרי אלינו מהר
שבת שלום ומבורך לכולם
חג שמח
למה אין אייקונים של סוכות
ושמחת תורה

juky girl

New member
הצבע האהוב עלי ../images/Emo42.gif

ולכן זהו הסיכום השבועי האהוב עלי... (אז מה אם הוא הראשון שקראתי) שבת שלום וחג שמח לכוווולם!

מתנדב

New member
תמרי, כל הכבוד לך על הסיכום השבועי

משבוע הבא אני חוזר לשגרה....

tamarhp

New member
יששששששש

זה היה עול רציני.. חייבת לומר.. מצד שני - אמא שלי כמעט לקחה לי את המחשב, מזל שהיה לי תירוץ רציני למה אני צריכה אותו
(מה אני אגיד לה, שזה האינפוזיה שלי? עדיף לומר שיש לי סיכום לעשות!) משבוע הבא - הגולשים המצטיינים חוזרים!! וג'וקי גירל - תודה חמודה!

tiptip4u

New member
תמרוש, הסיכום מקסיםםםםםם.

אבל עכשיו את סיימת את תפקידך בכבוד, ואני מקווה שתחזרי אליו מתישהו. |הידעת| הידעת שיאמיט מנדנת לאבא שלה כבר שנתיים לקנות פמוטים וזה עוד לא קרה?
. תמר, לא נפרדת מהחופש
---

tamarhp

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני נשארת בפורום, אל תדאגי, אבל לא בתפקיד של סגנית

tiptip4u

New member
אניודעת שאת נשארת,

אבל אני מקווה שתכזרי שובפעם לעשות סיכום מתישו- לא שיש לי משו נגד מתנדב, חס וחסה, אבל סתם ככה- גם לו מגיע חופש מדיפעם
.

מתנדב

New member
tiptip, אכן בתקופת החגים אני לוקח

קצת חופש, ואחרי החגים אני ממשיך כרגיל, אל תדאגי עוד מעט מגיע עוד חג, חנוכה ואחרי זה פסח, יש מספיק חגים בשנה, תמרי עוד תירש אותי בסוף
כך שבחגים זה התקופה שלה להביא את הסיכום השבועי...

מתנדב

New member
גם לך ולכלל ישראל שבת שלום

וחג שמח, השבת זה גם חג שמחת תורה, זה חג גדול מאוד ליהודים....

tamarhp

New member
שלא תעז

להוריש לי את התפקיד.. אתה נשאר עד סוף ימיך פה - תקוע!!!!!!!

tiptip4u

New member
איך עברה השבת?

והחג? (הידעת שי{א}מיט בתנה עוד סוכה במחנות העולים למרות שהחג עומד להסתיים?)

למעלה