"יום שישי את יודעת..." (או אה)

"יום שישי את יודעת..." (או אה)

יש סקר סופ"ש!! (או אה...) טוב, הנה הסקר: שיר השבוע - שיר השבוע של יהודית - תוכניות לסופ"ש - שיר ששומעים עכשיו - טעות נפוצה אצלך בשיר מסויים - (התבלבלת במילים? כן כן, כמו אבטיח) מה היית אומר/ת ליהודית אם היית רואה אותה ברחוב -

אני ראשונה. כך החלטתי.

שיר השבוע - "ככה וככה" של שלום חנוך
שיר השבוע של יהודית - "רעידת אדמההההה כל הלבה מתפרצתתתתתת" תוכניות לסופ"ש - קיבלתי פטור מהפסטיגל (היפהיפ! הוריי!!!) אז רק ההופעה של גידיגוב והתלוננות ממושכת. שיר ששומעים עכשיו - F R Davis - Words... don't come easy to me... טעות נפוצה אצלך בשיר מסויים - (התבלבלת במילים? כן כן, כמו אבטיח) תמיד הייתי שרה בשיר של נילס "אמא אווזים לאופק..." וב"היא לא יודעת מה עובר עליי" של שלמה ארצי (שמלצי), "הוו נע בין אהבה שאין לה סוף" (המקור - "אמנם אין אהבה שאין לה סוף"). מה היית אומר/ת ליהודית אם היית רואה אותה ברחוב - "מה קורה נששששששששששששמה?" סתם... בטח זה לא משנה מה אני אגיד שאני אגיד, ואני פשוט אברח.

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פסטיגל זה נהדר!
אותי לא לוקחים השנה,
.

hilali1

New member
סוף שבוע נעים ../images/Emo140.gif

שיר השבוע - המתוקות האחרונות - אריק ברמן, שיר ללא שם - בר בלפר, ואולי - איה כורם, השיר שבחתימה. שיר השבוע של יהודית - וידוי תוכניות לסופ"ש -
שיר ששומעים עכשיו - קיץ
טעות נפוצה אצלך בשיר מסויים - (התבלבלת במילים? כן כן, כמו אבטיח) - אממ אין. אני מאלה שובדקים את המילים. מה היית אומר/ת ליהודית אם היית רואה אותה ברחוב - היי וביי.

סופ"ש רגוע ../images/Emo98.gif

שיר השבוע - Hallelujah בביצוע של Kathryn Williams שיר השבוע של יהודית - מילה טובה תוכניות לסופ"ש - לישון שיר ששומעים עכשיו - גלוי ונעלם טעות נפוצה אצלך בשיר מסויים - (התבלבלת במילים? כן כן, כמו אבטיח) - בטוח יש אבל לא עולה לי משהו עכשיו מה היית אומר/ת ליהודית אם היית רואה אותה ברחוב - ברחובות שלנו יש קסם מיוחד

למעלה