יום שישי את יודעת, הו הא רק רציתי לאחל לכולנו ערב מהנה וכיפי. יש לכם תוכניות מיוחדות להיום?
ת תל-אביבית New member 6/2/04 #1 יום שישי את יודעת, הו הא ../images/Emo3.gif רק רציתי לאחל לכולנו ערב מהנה וכיפי. יש לכם תוכניות מיוחדות להיום?
יום שישי את יודעת, הו הא ../images/Emo3.gif רק רציתי לאחל לכולנו ערב מהנה וכיפי. יש לכם תוכניות מיוחדות להיום?
ב באדוּלינה New member 6/2/04 #2 ללמוד למתמטיקה ../images/Emo3.gif אוי, שכחתי לענות לך על ההודעה בפלא לא היה לי כוח לענות בתשע בבוקר, סורי ובקיצור-אני חושבת שיום שני יהיה טוב
ללמוד למתמטיקה ../images/Emo3.gif אוי, שכחתי לענות לך על ההודעה בפלא לא היה לי כוח לענות בתשע בבוקר, סורי ובקיצור-אני חושבת שיום שני יהיה טוב
G gloom New member 6/2/04 #3 לא, אני לא קלאבר../images/Emo66.gif טוב אני מניח שאני אשב בבית ואראה פיתוי
S S H I L G I New member 7/2/04 #4 הייתי בסרט.. לא היה לי כוח ללכת להצגה שניה אז הלכתי לראשונה לא תאמינו כמה פקצות בנות 12 עם מיקרו מיני וגרבי ברך אפשר למצוא.
הייתי בסרט.. לא היה לי כוח ללכת להצגה שניה אז הלכתי לראשונה לא תאמינו כמה פקצות בנות 12 עם מיקרו מיני וגרבי ברך אפשר למצוא.
P p r u d e n s New member 7/2/04 #5 אהה...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| לראות ארץ נהדרת?
B BlackJack1 New member 7/2/04 #6 ארר רוב החברים עסוקים בלמידה חלק עייפים ועוד יש להם רישיונות! נבלות! בסוף בא אליי חבר שלא ראיתי הרבה זמן התעדכנו בנושאים החשובים..
ארר רוב החברים עסוקים בלמידה חלק עייפים ועוד יש להם רישיונות! נבלות! בסוף בא אליי חבר שלא ראיתי הרבה זמן התעדכנו בנושאים החשובים..
Q QuEeN oF mE New member 7/2/04 #8 אני.. ראיתי גוטיקה.. כבר חשבתי שזה איזה סרט מפחיד..אבל לאאאאא..אז ישבתי לי שם באדישות חח ..חברה שלי התעצבנה עליי
אני.. ראיתי גוטיקה.. כבר חשבתי שזה איזה סרט מפחיד..אבל לאאאאא..אז ישבתי לי שם באדישות חח ..חברה שלי התעצבנה עליי
ת תל-אביבית New member 8/2/04 #10 ../images/Emo2.gif אני מתה לראות את הסרט הזה! אני ועמיתוש קבענו לנו 'דייט', חיחי, ללכת לראות אותו בטח אני אמחץ לו את היד כמו תמיד...
../images/Emo2.gif אני מתה לראות את הסרט הזה! אני ועמיתוש קבענו לנו 'דייט', חיחי, ללכת לראות אותו בטח אני אמחץ לו את היד כמו תמיד...