יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה

halel

New member
יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה

מי לא מכיר את השיר המשמח הזה שמדבר על מסיבות ומין זמין... אבל די עד מתי נקפץ ממיטה למיטה זה הרי לא יתכן שהאיכות עדיפה על הכמות ואנחנו מה? סך הכל אנשים שמקפצים ואז מרגישים מנוצלים וחסרי תכלית אנני מאמין שמילים אלו יוצאים מכפתורי מקלדתי...תאוריות ודרך חיים מתנפצים ישר בפנים... ממחשבות המקפץ בערב יום שישי

מקפץ מהמיטה לספה ומשם לשטיח,

למה הכוונה ב"לא יתכן שהאיכות עדיפה על הכמות"? הסבר פרט ונמק בבקשה, באמת לא הבנתי למה הכוונה שם.

halel

New member
שלומות ובוקר טוב!

הבהרה! לא יתכן שעדיף סקס עם אדם אחד יחיד ומיוחד על כל ערב להיות עם בחורה אחרת|

שאני אבין,

הגעת עם עצמך להחלטה שנמאס מסטוצים ואתה מתקשה לקבל את ההחלטה החדשה?

voguemaster

New member
אפשרי ביותר, הנה סיבות

נתחיל בזה שזה אכן כיף לגוון בחיי המין. בזה אין ספק. לא ברור לך למה אפשרי להנות יותר עם בת זוג אחת ? תחשוב! סקס זה דבר שמושתת על הרבה דברים, בעיקר תקשורת טובה (לאו דווקא מילולית). כמה טוב הסקס שלך עם מישהי סתמית שרק הכרת ? תחשוב על זה, ותחשוב על כך שעם מישהי אחת שאתה בקשר ארוך איתה, אתה מסוגל להגיע להנאה הרבה יותר גדולה מסקס. אתם לומדים אחד את השני, פתיחות עוזרת לכם (במידה ויש) לשפר את הסקס שלכם בצורה שלא אפשרית עם מישהי לא מוכרת. בכלל לא נדבר על העוצמה של סקס+אהבה!! יש גם הנאה מרובה מהביטחון שבעניין. אתה יודע עם מי אתה ומה קורה איתה. לך תדע מה יש לבחורה שהכרת הערב באיזה פאב... החל מכלום ועד מחלות מין ועוד צרות אחרות.. אתה עלול ליפול על איזה בחורה אובססיבית עם בעיות ועוד אלף ואחד דברים.. לא רוצה להעלות השערות, אנחנו לא בטלנובלה
יש יתרונות וחסרונות לכל דבר, אבל רוב הזמן עדיף פרטנר קבוע. הסקס טוב יותר כך
אלי

r i p l y

New member
יש דבר כזה שנקרא אינטימיות..

ואינטימיות אי אפשר לפתח עם בן אדם שהכרת רק לפני כמה רגעים או בשעות האחרונות... יש כאלה שיש להם דפוס כזה שקשה להם להגיע עם בחורה או בחור למצבי אינטימיות מסיבות כשלשהן. (תשאל את ורדה רזיאל ז´קונט...

r i p l y

New member
ועוד המשך

. זה פשוט יכולה להיות מן תקופת התבגרות כזאת. התנסות הורמונים פעילים.. שכידוע שיש לבנים בגילאי צבא אוניברסיטה. :) גם בנות ? בטח פחות כי בנים יותר "חרמנים" או עסוקים ב זה ואצל בנות זה אחרת כי יש להן צרכים אחרים בנוגע לתחום. וכו וכו.

voguemaster

New member
הממ חלפה בי מחשבה קלה...

אולי מה שמשתולל הם ההורמונים שלך ?

r i p l y

New member
לא תמיד חייבים "להתחכם"

ןלזיין את השכל סליחה על הביטוי. המממ...

ליאן.

New member
יש פיתרון!

התנזרות. אבל אל נא תכליל. אולי לך נמאס לקפץ ממיטה למיטה ואתה מרגיש מנוצל וחסר תכלית.. ואם כך, אולי הגיע הזמן שאתה תעשה שינוי בסגנון חייך.. הרי אף אחד לא מאלץ אותך לעשות דבר הגורם לך להרגיש רע עם עצמך והחיים שלך מורכבים מבחירות שאתה עצמך עושה. השאלה האמיתית היא - האם אתה רואה את עצמך משנה את סגנון חייך, האם אתה יכול והאם אתה באמת רוצה בכך. הרצון לשינוי הוא 50 אחוז מכלל התהליך.

halel

New member
הםםם

ליאן.... אני קורא את שכתבת ושומע את מישנתי שלי..הרי אם רע לך זה רק ביגלל שכך בחרת..ובכל זאת למה לא לקפץ ממיטה למיטה ואז לגלות את האחת והיחידה מדוע לותר על אחד כדי לזכות בשני,,,ויכול להיות שאני סותר את עצמי...כניראה היתי ברגע של עצמי אך בילעדי... ואכן כן זה הדבר האמיתי סקס מיתוך אהבה הוא האולטמטיבי הרי זהו סקס ברמה אחת מעל אבל גם סקס סתמי לצורך סקס ודי יכול בדרכו שלו להגיע גבוה למדי המקפץ

למעלה