יום שישי את יודעת, יש בעיר מסיבה

יום שישי את יודעת, יש בעיר מסיבה

פעם הרגשתי ממש מוזר על זה שאני לא אוהבת מסיבות. אני אוהבת לצאת עם חברים ולבלות, אבל בדרך כלל במצבים בהם אנחנו יכולים לדבר, או לפחות סרט שבו אפשר לשמוע עלילה. כתבתי פעם לחברה לעט שאני אוהבת מחשבים, ולכן יום שישי בערב טוב לי, כי אפשר להיות באינטרנט למשך זמן רב יותר. מחקתי, כשהבנתי שהיא לא תחלוק איתי את ההבנה. בשנים האחרונות פגשתי יותר אנשים כמוני, שלא אוהבים מסיבות, מועדונים, ופאבים. איפה כולם הסתתרו?

queen helen

New member
בבית כמובן!

ולמרות שכולם הזהירו אותי לא להפוך לפרח קיר (במילים אלו ממש, כאילו שאנחנו בסדרה אמריקאית), לא נשברתי, ואני לא מצטערת אפילו רגע!!! מצד שני - באופן כללי אני די שונאת לצאת בימי שישי...

Limbonic Art

New member
זה בדיוק מה שאני שאלתי את עצמי

אף פעם לא אהבתי מועדונים או פאבים. פעם הלכתי למועדון והרגשתי ממש לא קשורה לנוף שם. באיזשהו שלב גם נעלמתי וחברה שלי ממש כעסה עלי ואיזו אחת ריכלה עלי שאני ממש מוזרה (טוב זה בדרך כלל אומרים, כך שאני אדישה לזה) פאבים - לא מדבר אלי , עצם העובדה שאראה איזה שיכור מול העיניים , יכול להרוס לי את כל הערב. חוץ מזה, אני שונאת אלכוהול וקולה או כל שתייה קלה אחרת- יש בכל בית קפה וזה מעדיפה בהרבה יותר! אני מחכה ליום שישי לנוח בעיקר , לקום מאוחר ולא ב-6 בבוקר לעבודה (טוב, לא תמיד , אך עדיין זה לא 6 בבוקר ולא רואה את היצורים בעבודה, לפחות רובן/ם יצורים בשבילי
). מעדיפה בילויים בבית קפה , פגישות עם חברים וחברות מכל סוג שהוא -לתכנן בשעות שלאחר העבודה. אפילו שיחות טלפון- משתדלת שלא יהיה בשישי שבת. (שיחות דרך מסנג'ר אימילים בכייף דרך אגב). אלה ימים שאני מפנה אותם רק לעיסוקים שלי עם עצמי (והחתולה שלי
)- בנהם גם מחשב, וכמה משחקים נחמדים (פיי כבר שנים אני מכורה למשחק worms armageddon !!!) זה לא שאין לי לאן ללכת או עם מי (לפעמים , אבל בכללי זה לא שאין) ככה בחרתי לעצמי ואני שמחה, אחרים לא בדיוק מבינים את זה , אפילו יותר מא-מיניות שלי לא מבינים את זה
לסיכום אם כבר בילוי- אז את אלה מהסוג השקט יותר, נגיד כמו לשבת באיזשהו מקום( אפילו סתם חוף ים לא צריך לבזבז את כל המשכורת החודשית ליציאה
) בלי יותר מידי אנשים מסביב, לדבר על כל מיני דברים חשובים יותר או סתם לצחוק על כל מיני
מבחינתי שיחה עם חבר/ה קרוב/ה שווה הרבה יותר מאיזו מסיבה או ריקודים באיזה מועדון , בשבילי זה נכס והנאה גדולה יותר. ככה אני ומי שלא מקבל , לא נורא, לא קריטי- יש עוד אנשים ברחבי העולם
כשעוזבים את כל המסגרות של בתי הספר (ואולי גם צבא- לא יודעת לא הייתי שם) פוגשים הרבה יותר מגוון של אנשים, והאינטרנט הוא עוד אמצעי מצויין למציאת אנשים כאלה ואחרים, אבל ממש לא רק

korpiklaani

New member
worms Armageddon ../images/Emo6.gif

עיזבי אותך יותר לא משחק איתך, כל הזמן מנצחת אותי

korpiklaani

New member
מסכים

גם לי תתני או בילוי נורמלי שהוא לא מסיבות , מועדונים
ופאבים
או מחשב, מחשב, מחשב, אינטרנט כמו בכל ימות השבוע , רק הפעם במקום לעבוד בו, לעשות בו דברים יותר נחמדים

avi1283

New member
גם אני ככה

אף פעם לא אהבתי מועדנים ומסיבות, המוסיקה תמיד רועשת ואי אפשר לדבר, לא הבנתי מה הקטע. אני יוצא תמיד רק למסעדות בתי קפה או בתים של אנשים, נראה לי שהרוב הם דווקא ככה, רק שפעם זה לא היה "קול" להגיד את זה אז לא הודו.

Tristitia

New member
עבר הזמן הזה

היו תקופות בהם כל יום שישי ציפו שאצא עד שכבר התירוצים שלי הפכו לקבועים. אני מעדיפה את הבית ואת החופש בבית, יש לי הרבה ומספיק עיסוקים . אני לא מתה על אינטרנט , אבל לא לצאת למועדונים או לפאבים זה בטוח לא עדיף לי . לקרוא יותר מועיל לי

gabriel1349

New member
יש מסיבה?

לכו תהנו , תעשו חיים אני נשאר בבית
אני חושב בעודך באינטרנט מדברת עם אנשים , את תמצאי הרבה הבנה לגבי עדפותייך לגלוש ולא לצאת
.

e i t a n 1 2 3

New member
אצלי זה השתנה

גם כאן אני אהיה קצת חריג ביחס לאחרים. טעמתי מזה ומזה,היו ימים שכן הייתי בתוך קלאבינג וכאלה אבל לא בארץ,זה היה בארצות הברית.היום אני יותר רגוע בעניינים האלה (אולי בגילי המופלג...) אבל עדיין לא פוסל מידי פעם מקום עם מוסיקה טובה,אבל לא סובל מקומות עמוסים ודחוקים שלא ניתן לזוז בהם וכל מיני אנשים מוזרים נדחקים ונלחצים למתחם הפרטי שלי....אבל אם זה מספיק אוורירי עם מרחב ואוויר זורם,אני עדיין עשוי לעיתים לא קרובות אומנם,למצוא את עצמי מעביר ערב שבו אני מתייחד עם המוסיקה הטובה,חבר או שניים, ומתנועע לפי הקצב,מבחינתי ,אם האוכלוסייה טובה לי ואמיתית מבחינתי (בעיקר מסיבה פרטית בביית עם אנשים שאני מכיר) מספיק ויש וייבים טובים,האנרגיות שלי עולות שם ואפילו סוג של קטרזיס מסוים. קריאה,כתיבה,שיחות,מחשב - הכל מצויין ונהדר גם עבורי ללא ספק,אבל כמו שאמרתי,טועם מזה וגם מזה במינונים הנכונים ומתי שמתאימים לי התנאים במקום. יום שישי - פסול מעיקרו מבחינתי ליציאה.מועדונים מהסוג הרגיל אף פעם לא עשו לי את זה וגם מסיבות מסחריות לא הקטע שלי,אבל יש מספיק מקומות עם סגנון שיכול לתת לי את החוויה הנכונה לי לאותו ערב.הסמיכות של הסיגריות במקום יכולה להוות פקטור מרכזי אצלי בפסילת המקום.אלכוהול ? תלוי במצב רוח ,לפעמים כוסית תתאים ,אבל רק כל זמן שאני די בשליטה.לשיכרות אני לא מגיע. בקיצור ,לא פוסל שום דבר חוץ מ... וגם לא פוסל את מי שפוסל... יום שישי מדהים לכולנו (גם אני בביית היום-וממש טוב לי פה..
)

queen helen

New member
בגדול גם אני לא מסיבתית במיוחד

אבל יש יוצאים מהכלל, ולפעמים במסיבות (ונסיבות) הנכונות אני דוקא מאד נהנית. לגבי פאבים הסיפור כבר מאד שונה - אני מאד אוהבת ללכת לשם (אבל לא בימי שישי). יש משהוא באוירה האפלולית, במוזיקה שהרבה פעמים היא ממש טובה, ובאלכוהול שזורם בדם ונותן הרגשת קלילות שלא קיימת בנסיבות אחרות. בכלל - לדעתי בארץ בקושי יש שיכורים, ובכלל אנחנו מעצמה קטנה מאד בכל הנוגע לאלכוהול, כך שמבחינתי הם לא מהווים בעיה.

korpiklaani

New member
תכלס

את צריכה CRADLE CRADLE CRADLE ואת בהרגשת קלילות יחד עם מצב רוח תוקפני משהו וצרחני
<ואת האמת כתבתי את התגובה בשביל שהמכוער עם הסרטים הכחולים יירד למטה, אז לא להתייחס לתגובה זו>

helana1202

New member
גם אני ככה....

הרבה פעמים אני מעמידה פנים שאני כמו כולם כדי להשתלב, אבל זה נמאס אחרי זמן קצר ואז אני מתייאשת ואומרת שאני לא יכולה לבוא..

למעלה