יום שישי את יודעת

dodobird

New member
יום שישי את יודעת../images/Emo65.gif

ו-כולם ביחד- "יש בעיר מסיבה אוו אהה" רציתי לשאול שאלותיים- 1. האם יש עוד אופציות בימי שישי (אתם יודעים מה, גם חמישי הולך) למסיבות פרט לדום (אוי יקר כל כך...) ול-TLV (גם, וגם עלו לי על העצבים עם הסלקציה)? 2. אמנם גיא אמר (מזכיר לי את הצבא, גם שם היה לי "גיא אמר") לא לפגישת פורום - כן כן תירגע אני יודע, זה רק נדחה- אבל מי רוצה ללכת? אני יודע שרק יום רביעי/חמישי היום אבל חשבתי על זה עכשיואז כתבתי את זה עכשיו
יום טוב לכולם ו...כמעט סופשבוע..בגייגל"צ DB

dodobird

New member
אה כן ו...../images/Emo35.gif

מי שמבין במוזיקה אלקטרונית: איך קוראים לסוג הזה שיש בו כמעט רק באסים ותופים, יענו מלודיה שואפת לאפס? כמו שהיה נגיד, אם מישהו זוכר, כשעלה הדיג´יי מחו"ל במסיבה של תומר והשרוטים ב-TLV (הדוגמא מובאת רק כי זה המסיבה האחרונה שהייתי בה)? אני פשוט רוצה לדעת לאיזה מסיבות לא ללכת. בתודה מראש
DB

לירוי25

New member
תנסה את ה"תכלת" בנמל תל אביב

אם אתה בקטע של חברה בראש טוב, מסיבה מעולה עם דיג´יי שרוט ומוזיקת נטולת האוסים וטראנסים מעיקים למינהם זה המקום בשבילך! כדאי להזמין כרטיסים מראש ביום שישי בערב משתי סיבות: - 10 ש"ח יותר זול, יענו 50 במקום 60 ש"ח. - לא צריך לחכות בתור הארוך שיש תמיד בקופה אלא לקחת אותם מהבלונדינית בכניסה.

MARMELAD

New member
גיא אמר

שמפגש הפורום נדחה לעוד הרבה הרבה זמן... הוא לא אמר לכם לא להיפגש.. הוא לא כזה מניוק
תיפגשו אחד עם השני - בכיף - תאמין לי שזה אחלא... (ניסיתי)

למעלה