יום שישי בבוקר, וכו´ וכו´...

אורי_ח

New member
יום שישי בבוקר, וכו´ וכו´...

בוקר טוב ובהיר לכולם ולכולן. עדיין לא נורא חם ואפשר לנשום אוויר צח ולא ממוזגן. נכנסתי לכאן להגיד בוקר טוב ושבת שלום. בשורת הכותרות המתחלפות מצאתי שכתוב: "והנה אני אחרי שנתיים כבר נושמת ואפילו מחייכת (עדנה, אמא של אייל)". שמחתי ואמרתי לעצמי: סימן טוב. יש נשימה ויש חיוך. בשורה מרנינה על הבוקר. היו פעמים שחשבתי שהדרך שאני צועד בה חד-סיטרית: מטה מטה... מה הטעם להמשיך, לשם מה? מי צריך את החיים האלה בכלל... עכשיו אני מרגיש אחרת. אמרו לי שרואים את זה עלי. חיבוק חם עדנה יקרה, נשיקה בלחי. חיבוק לכולכם ולכולכן. שבת שלום! א ו ר י

sad

New member
אחרי 14 שנה מאז

ושלוש וחצי שנים מאז התחלתי "להרגיש" אני יכולה לספר לכם (זה לא סוג של עידוד), שהנפילות עליהן כולנו מדברים ומרגישים מגיעות בתדירות נמוכה יותר, ועוצמתן הולכת ונרגעת, היכולת להתאושש הולכת וגדלה אז לא, אין עידוד, זה לא שבסוף הדרך הוא חוזר ופשוט צריך לעבור את זה אבל מי שבוחר בחיים, זה פחות קשה והעוצמות פחות מפילות אם היתי אני לפני 10 שנים הייתי כותבת לכולכם בציניות איומה "אז יש למה לחכות!!!" והרבה אנשים היו מסתכלים עלי בתדהמה מהולה בכעס וזזים פסיעה לאחור אבל עברתי את זה והם עברו מחיי והיום אני אגיד לכם רק שבת שלום ושקט עד כמה שאפשר SAD

מיכל@בר

New member
sad יקירתי.... ובכל זאת, זה עידוד,

וזה טוב... יש כל מיני עידודים, כאלה שמבטיחים סוף טוב וכאלה ש"רק" מחזקים, וזה המון.. תודה לך, יקרה, ושבת טובה גם לך.

אורי יקר. כל כך והרבה והמון.....

ואת השמחה והחיוך ששומעים ממך בנשימה האחרת...... ופתאום יש ירוק ופרחים בצידי הדרך... ושבילים נוספים למעלה ולצדדים..... ורואים, רואים!!! חיבוק בחזרה לאיש שמח שכמוך

מיכל@בר

New member
א ו ר י יקר,

אתה מרגיש אחרת, ובטח שרואים את זה עליך, ויופי לדעת את זה. שבת טובה בחור יקר ובלי חיבוק איך אפשר?...

benni (mac)

New member
אז רק לומר לך אורי

שמעבר לזה שרואים אכן עליך,את אותו שינוי שאתה מספר עליו,פשוט לומר לך שמשמח אותי לדעת את זה,ולראות אותך.כי מאז אותה הודעה שלך,אז,בבית הנטוש...לא "יצא"לי להתקל בך.שבת שלום ,לך,לכולם,ושימי לב עצובה- גם לכולן.

עופרי-

New member
אני כ"כ מזדהה איתך

ורק אומרת שאני מאלה שממשיכים לחיות כי..הם בורחים מהכאב. לא הולכת בימי הזכרון לשום מקום. רק לעבודה. וכל מי שיודע.. מסתכל עליי בעין עקומה ולא מבין מה א--נ--י עושה בעבודה? מעודד מה שכתבת אורי. תודה.

למעלה