יום שישי בבוקר(מאוחר)בכרמי יוסף?

יום שישי בבוקר(מאוחר)בכרמי יוסף?../images/Emo2.gif

יש לי אופניים ומצב רוח ניסיון ורצון אבל לא יצא לי להקיא באזור יש מי שרוצה לצאת לסיבוב אני צריך "מדריכים בחינם" תתחילו לשרשר עמי 052-936374

זאב אני מצתרף לטיול לבריטניה

יש מחר בבוקר טיול סינגלים בפרק בריטניה אני מצתרף לחבורה 8:30 מרכז המסחרי במושב ליאון

Zeev Kovalsky

New member
מקווה שנהנתה!

אנחנו רכבנו בכרמי יוסף, והיה גדול! יש גם תמונות באתר של גרופי

The Road Ranner

New member
The Road Ranner מקורקע עם שבר...

לאחר הנפילה הכואבת והלא מוצלחת, שברתי את הכתף. הרופא כפה עלי 3 שבועות של חופש. כל שנותר לי, הוא לקרוא את הפורום בקינאה, להזיל ריר על המקלדת ולחכות ליום שבו אדווש שוב... תודה לזאב על התמונות ובמיוחד על הנצחת הנפילה. עכשיו, יש לי זמן לנתח את התמונה ולהבין מה גרם למפגש הלא יוצלח של הכתף שלי באדמה...

קודם כל, תהיה בריא.../images/Emo101.gif../images/Emo140.gif

ובקשר לסיבות : 1. גיאומטריה. (ולאשה תגיד שאתה צריך אופניים יותר טובות) 2. משקל אחורה = טכניקה. (לאשה- "אני צריך להתאמן יותר") 3. אולי מזלג משופר היה מציל אותך. (ראה 1)

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo23.gif תחלים מהר ! ! ../images/Emo23.gif

בוא נתרכז בטכניקה להתחלה! (ואז תגלה שאתה רוצה גם לשדרג
)

etal2

New member
החלמה מהירה

תרגיש טוב ושתחזור מהר לכשירות. בקשר לסיבות התאונה אז לפני שמאשימים את האופניים (כן על big hit זה יותר קל) ,קודם כל טכניקה.

s a s s

New member
רק בריאות איש ../images/Emo101.gif

אז בכל זאת הפציעה הייתה יותר מסתם שיפשוף. ואנחנו ראינו רק שיפשופון על הכתף, לך תדע שבפנים זה שבר בכתף. אז, איחולי החלמה מהירה ונטולת כאבים, תקווה להפגש בשבילים היה נחמד להכיר. בריאות !!!

The Road Ranner

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

על איחולי ההחלמה בפורום ובמסרים!!! שלושה שבועות, מקסימום חודש, חודש וחצי אני חוזר. הרכיבה הראשונה - כרמי יוסף. יש מתנדבים?

למעלה