יום שישי בגעש

O r e n E

New member
יום שישי בגעש

שלום לכולם, ביום שישי הזה נפגש בגעש אחה"צ. אני כבר יודע על קבוצה שעתידה לבוא וכמו שויוי כתבה אצלי בפורום היא באה עם תגבור של המין היפה. 1. בנות יקרות. הקריאה היא אליכן - בואו להיות איתנו בקבוצה שעל החוף. כאשר אנו בקבוצה גדולה, אין (כמעט) מטרידים 2. לכל מי שהיה בפסטיבל ומחפש דרך להתחבר אלינו - זאת האופציה. קוואנט ידידי תוסיף בבקשה קישור מתאים להוראות כיצד לבוא. מי שזקוק לליווי מצומת ספרים, נא להשאיר הודעה כאן או בפרטי. אורן

קוואנט

New member
מפגעשישי - הזמן הכי טוב בשבוע ../images/Emo13.gif

הוראות הגעה לגעש נמצאות כאן. זה המקום לציין שאין כמו געש עבור המתחילים. יש מספיק מקום כדי להיות קצת לבד, וקבוצה מספיק מעניינת כדי להצטרף.

אולי כאן המקום להגיד שמאד

נהנינו מהמפגש בבריכה. האנשים היו מקסימים. הכיבוד טעים. המים בבריכה היו חמימים ובקיצור האוירה היתה נינוחה ונחמדה. היה כייף ואני מקווה שיהיו עד הרבה ימים כאלה במפגשים.

קוואנט

New member
היה יופי של מפגש....

במיוחד בעשרים הדקות שהייתי
. הגעתי מאוחר, ובגלל נעילת חלק משערי הכניסה הסתבכתילי בדרכים במשך ארבעים דקות. היה מתסכל למדי, אבל גם 20 הדקות שהייתי בהן עד חצות הליל היו מרעננות במיוחד. בפעם הבאה אני בא עם GPS
תודה למארגנים, והלוואי שיהיו עוד מפגשים רבים כשאלו.

O r e n E

New member
אני מניח...

שבשמם של רותי, הועד והעמותה של פנחס ברק, יש למה לצפות להפתעות. לכולכם יש תפקיד אחר שיגרום לאנשים המצויינים לעיל להמשיך בעבודה הקודש שלהם - פשוט תבואו ותשתתפו בפעילויות. הקרובה ביותר היא טיול לילה מרתק בערום מלווה במדריך מקצועי והסעה ולינה - במדבר ! כמו שכתבתי אצלי, מי שלא חווה מדבר בלילה בערום - חבל"ז !! ברמה המיסטית זה משהו חזק מאוד ושווה !!!! ובחזרה לנשוא האשכול - מצפים לראותכם ביום שישי בים ולראות שאנחנו לא "טוחנים מים" לשווא בפורום. אפילו מדוזות אין. אורן

yols

New member
בפעם הקודמת ביקשתי מים פחות רטובים

יש סיכוי שעד יום שישי הקרוב זה יטופל?

asaphxiix

New member
מי אמר שאין מדוזות?

לפני שבוע הייתי ונעקצתי הרבה מהארס במים, וגם שחתה לידי מדוזות. עכשיו זאת העונה, בתחילת חודש אוגוסט הן אמורות לעזוב.

Hannusha

New member
צומת ספרים... השבוע צפוי שם בלאגן../images/Emo9.gif

אבל בלילה, לרגל צאת "הארי פוטר" האחרון... בכל אופן ובאותו עניין- אני אהיה באירוע של קהילת הארי פוטר, אז מן הסתם לא יהיה זה השבוע שבו אגיע סופסוף לגעש...

itzik1118

New member
יום ששי בגעש

אורן היקר. אם תבטיח לי לבוא גם אני אגיע. מומלץ להביא משחת אלקום נגד צריבות של מדוזות באם יהיו.

O r e n E

New member
אז זהו שאני..

הייתי גם הייתי עם זוגתי שתחיה ! היו המון א/נשים וזה היה מחזה נאה לעיניים. היגיעו גם חברים מהחטיבה הצעירה ובכלל קשת הגילאים היתה רחבה וטובה. מקווה שזה יתרחב בפעמים הבאות. שבוע טוב לכולם אורן

itzik1118

New member
יום ששי בגעש

בעזרת השם אם ירצה הלוואי ויהיו ימים רבים כאלו. בין היתר משום שקיימנו מצווה חשובה לטבול לפני כניסת השבת. סתאאאאאאאאם.

למעלה