יום שישי,בוקר של סופשבוע

יום שישי,בוקר של סופשבוע../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

בוקר טוב לכולם. אתמול הלכתי לישון בעשר עם מיגרנה איומה ודלקת עיניים. הבוקר קמתי בלי המגרנה אבל דלקת העיניים נשארה ואין לי סבלנות להתחיל לחפש רופא לקבל מרשם לטיפות, איזה קריזה. יום שישי הוא יום של סידורים וכייפים בדרך כלל אצלינו, אבל גדי בגן עם טל מעשר, כי עד 10 יש להם שיעור התעמלות וטל לא יכול לעשות את זה. אז אני היום אשאר בבית לגמור בישולים ואצא לסידורים קצרים. מקווה שהדלקת הזו תיעלם כמו שבאה. עוד שלושה ימים להורדת הגבס הזה. תאמינו לי שאני כבר לא יכולה לראות אותו, את הגבס. הוא מלא בציורים כולל הציור שחרטו לו עוד בחדר התאוששות אחרי הניתוח כשהוא היה מטושטש מכאבים. האצבעות שמציצות החוצה מלאות קילופי עור כאלה של אצבעות שמתגעגעות לאור יום ולמים וסבון. אני מנקה אותן עם מגבונים לחים כל הזמן. איכס, די כבר. אוטוטו זה מאחורינו. מקווה שכל החולים בריאים. מצטערת שלא הצטרפתי לפגישה בחדר הצ'אט אתמול, פשוט לא הייתי מסוגלת לראות מסך מחשב עם המגרנה והדלקת. בוקר סופשבוע נעים, וסתם צירפתי תמונה שמצחיקה אותי, זו לא אני... לא לדאוג.:) יעל

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יעל-את חייבת לשים טיפות או שזה יחמיר. ומקווה שיעבור מהר. עוד 3 ימים.... זה כבר כל כך קרוב. ואיזה חגיגה נעשה כאן איתך ביום שאחרי
תחזיקו מעמד
ואתמול בצ'אט היינו עידית ואני ומדי פעם ביקרו אותנו טיפוסים מעניינים כמו חייל, בלונדה, חמודה וניק שאני אפילו לא רוצה לכתוב אותו... אבל היה נחמד.

המשך עלילות טלטול והספירה לאחור

איזו התרגשות הלב דופק, והעיניים שמחחות. מה עוד נשאר לנו לעשות? שלושה ימים WOW זה כלום. המבערים כבר בפעולה והאצבעות שלובות להצלחה. בדיוק אתמול אש"ת ואני דיברנו על דלקת עיניים... היום אושרי ואני נוסעים לעיר הגדולה לראות את השמלה של אחותי. לה לה לה יום נפלא וסופ" כיפי לכולם עידית

../images/Emo45.gif אנחנו על המפה

חפשו בגוגל את המילים CLUB FOOT ב-דפים מישראל ומייד תמצאו את הקהילה שלנו. והידעתם שגם לסוסים יש CLUB FOOT ?

What do you look for when determining if a mature horse has a club foot?"​
ועוד משיטוט בגוגל - מדהים כמה מידע יש באנגלית וכמה אין מידע בעברית. נראה לי שאצלנו ובאתר של עידית ירוכז רוב המידע ברשת על הנושא.

אני לא מצליחה להכניס לגוגל את האתר

של אושרי. נראה לי בגלל שהוא מתארח בTRIPOD באסה גלשתי וראיתי את הפורום, מעולה! יש הודעה אחת מפורום "אומנות הלידה" שפרסמתי שם את האתר או את הפורום, נחמד גם. עידית ושמעתי על "רגל סוסית"...

גווניבר

New member
תרגישי טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

(לגבי מיגרנות- חבר שלי גם סובל מדי פעם ממיגרנות. כשהוא מחמם את הידיים בהתקפי כאב, הכאב בראש נחלש.) אל תאמצי את העיניים יותר מדי. ומה עם קומפרסים של תה? זאת 'תרופת סבתא', או שזה באמת עוזר? אני מתרגשת בשבילכם!!
מאחלת לכם שהניתוח הצליח, והגבס הבא פחות יעיק.

למעלה