יום שישי בלי המשרד

dan the man

New member
יום שישי בלי המשרד

שביתת התסריטאים עדיין נמשכת(נכון?) ומחר לא יהיה פרק של המשרד.. אז ספרו..במה אתם מתנחמים? אצלי השביתה כבר דפקה 2 מתוך 4 מהסדרות שאני רואה...ועוד 3 סדרות עוד לא התחילו לשדר אותם... ...אז אני כנראה יראה עוד פעם את הפרקים האחרונים של המשרד (הפעם עם תרגום) וישלים גם את הווביזודס

mikmik000

New member
אצלי..

המשרד היא הסדרה הראשונה שהושפעה בנתיים, ככה שאני מתנחמת ב33 הסדרות האחרות שאני רואה חח. למרות ששום סדרה לא יכולה להחליף את המשרד :[ אם עוד לא יצא לך לראות את תוספות הדיוידי של העונה השלישית, זה יכול ליהיות נהדר להעביר את הזמן. יש בדיוידי של העונה השלישית 3 וחצי שעות [!] של סצינות מחוקות. אני אשמח לשלוח לך [או לכל אחד אחר שירצה] לינקים במסר להורדה ישירה של התוספות. חוץ מזה, יש המון סרטונים מעניינים ביוטיוב מכל מיני ראיונות עם חברי הקאסט של המשרד. במיוחד עכשיו לאחר הכנס שהיה בחודש שעבר. [אני אשתדל מתישהו בתחילת שבוע הבא להעלות שרשור עם המון סרטונים ותמונות מהכנס. כבר התחלתי לאסוף חומר לשרשור הזה, ואני מקווה להעלות אותו כבר ביום ראשון או שני]. אגב, אני גם אשמח להמליץ על סדרות אחרות אם מישהו מחפש סדרות חדשות לראות\להשלים בזמן השביתה.

F r e c k l e s

New member
יואו כמעט שכחתי מזה..:(

איזה מבאס זה לפחות יש אנטומיה והשרדות.... עוד מעט יגמרו גם כל הסדרות האחרות אמאלה!

למעלה