יום שישי בערב

צפיתי באחד נגד מאה ואח"כ

ענתר

New member
הגענו כבר לשבת

הלו? יש פה משהו? או שכולם ראו שמיים כחולים ויצאו החוצה?

kikona126

New member
בדרך לסיבוב אופניים וקצת ספורט בים...

אחרי זה לנוח ובערב כבר יש משחק גביע... ככה שלא ממש פה..

kikona126

New member
אני בדילמה אם ללכת או לא

כי יש משחק היום בערב וצריך לשמור על האנרגיה לערב... אולי אני ארד ברגל ולא באופניים

kikona126

New member
אני עושה כל יום!

לא יודעת אם זה קשור לרמת הכאב, כיום כבר לא כואב לי... אם מגיע המחזור הכאב הרבה יותר חלש

ruthi26

New member
אני עכשיו כאן, עד שמוצאת מחשב אחד פנוי

שמש מדהימה בחוץ, ולמרות זאת לא יצאתי החוצה הגיע חברה לקטנצ'יק שבחבורה לשישי-שבת.. נחמד מאוד, משחקים מקסים נו כל שבוע מגיעה חברה אחרת לבנים שלי, מי חשב שתבוא מישהי לקטן שבחבורה..

ענתר

New member
את שומרת שלא יעשו משהו?

אין מספיק בימבות לשמור עליהם?

ruthi26

New member
היו בטח שהיו 4 במבות, ואבא במבה

הבעיה שאי אפשר לגשת לשום מחשב, הקטן היה עם החברה שהגיעה, הכפירניק היה במחשב, והלפ טופ של הבמבה הגדול, שזה שלו. כל פעם שרק הגחתי לחדר, אמרו לי אמא לא לגעת!!!!
בסופו של דבר הצלחתי להגיע למחשב ובאתי לראות מה שלום כולם? ועכשיו כבר בוקר, אחד יצא אתמול, הקטנציק הלך לביה"ס, ואיתי בבית 2 במבות, אחד שהגיע אחרי 3 שבועות שלא היה חופש עד יום שלישי, אמא הפולנייה שלו מאושרת, ועוד אחד, שחולה עדיין החליק להחליק באמבטיה, קיבל מכה בגב ובראש, אל תשאלו, איך הלב שלי החסיר פעימות.. מקווה שהכול יסתדר הראש בסדר, אבל הגב עדיין קצת מציק, ואני עם ניסיונות הגב שלי, ממש הייתי לחוצה, התברר שגם אבא שלו היה לחוץ, נו... המשיח בדרך
שיהיה לכולנו שבוע טוב ונהדר, בלי מכאובים מיותרים, ורק עם חיוך ודברים טובים

ruthi26

New member
תודה, מפחיד, מקווה שמאחורינו

הגב, פחחח. כרגיל. עוד מעט אשתיק אותו.. חודש הבא.. כמובן אצטרך להיות תלויה באחרים. פחחחח , לא אוהבת את הרעיון, אבל אחר כך מצפה לחיים אחרים, כולי אופטימיות וקרן אור ושמש נו צריכות את זה היום, לא
שבוע נהדר

ruthi26

New member
משהו לא נחמד במיוחד

אחרי ביקור של 3 רופאים. שכולם הכריעו לא יעזור לך צריבת דיסק, כן יש דבר כזה ושאיבת דיסק. המליצו לי על ניתוח שקוראים לו דיסקטומיה (מקווה שכתבתי נכון) עשיתי חקירות בגוגל, חבל"ז, הגעתי לרופא האחרון עם כזה ידע, שהוא הרים גבה, נו ברור.. חשב אולי יש לו פה איזו קולגה
האחרון מהם הוא נוירוכירורג.. זה ניתוח שפותחים 2.5 ס"מ בגב, מוציאים חלק מהדיסק שפרץ לו איפה שלא היה צריך להיות, מזיזים את העצב הזה שגם הלך לטייל, סוגרים את כל העסק, ולא מוסיפה יותר, זה מלחיץ אותי אפילו...
יש סיכוי של 15% שזה עלול לחזור, לכן צריך לשמור בשיא הזהירות, אני אהיה שייכת ל-85% ברור. בקיצור שיש כאבי גב, יקירתי, ללכת לבדוק, לא להגיד יעבור... ולא אומר שיש לך משהו דומה, חס וחלילה... אבל ללכת לבדוק, אנחנו בעדיפות ראשונה לא לשכוח. ויקירתי בהתחלה לכאב שמים קרחונים של הצידנית עטופים במגבת, ואחר כך אפשר לשים חימום, את הכרית של המיקרוגל.. תאמיני לי היא יד ימיני, למרות שכעת יש לי סדין חימום, שהוא בכלל החבר הכי טוב שלי

כן מכירה את כל הניתוחים האלה...

ממש ממש מקווהבשבילך שהוא יעבור מהר ובקלות. מההתאריך? תגלי לנו לפני,כדי שנתפלל ונצפה לשמוע ממך אחרי...

לי הייתה נפילה כמעט זהה לזאת

לפני כ-10 ימים בעבודה. הייתה לנו ישיבה גדולה, ו.. הכיסא שאני ישבתיעליו - נשבר. כן,כן. הרגל שלו נשברה, ואני נפלתי לרצפה. וקיבלתי מכה חזקה מאוד בגב,בעצם הזנב ובראש. ממש ממש ממש כואב, ומגביל. והבעיה- שהראש לא נרגעעם משככי כאבים. אני מקווה שזה יעבוד מהר. אלה המכות הכימפחידות והכי כואבות ה"מכות היבשות" האלה, שאי אפשר באמת לראות סימנים כחולים, אפילו, כדי לדעתשזה כל העניין.. מקווה שגםשלי וגם של הבן שלך יעבור מהר.

ruthi26

New member
וואו לא נחמד

תרגישי טוב לא נעים, ליפול מכיסא, דרך אגב זה נחשב תאונת עבודה, אם לא ידעת? כדאי ללכת ולמלא, מה שבטוח בטוח. שתהיי מכוסה, אם חס וחלילה... לא יודעת.. מה איכפת לך ולכי תבררי שהכול בסדר, איזה לא נעים זה, מתארת לי את הפחד והברררר באותו רגע... נראה לי מהיום תבדקי כל כיסא שאת יושבת
סתםםםםםםםם בצחוק בצחוק

תודה תודה. את נהדרת!

אני בודקת. אני מקווה שזה לא כלום רציניץ בינתיים הראש שלי הולך ונעשה יותר כואב

למעלה