יום שישי בפארן ו"רמת עדה"

alonaski

New member
יום שישי בפארן ו"רמת עדה" ../images/Emo13.gif

הפארן פורח בשלל צבעים שזה לא יאומן כי יתואר!!!! צריך לראות כדי ... להינות!!!

alonaski

New member
הסלע = אבן חול, אומרים, משהו

יותר עתיק מאבן החול הנובית (אני עוד בודקת את העניין...) והתצורות בסלע הן כמובן תופעת ה"טאפוני" (="חלונות" באיטלקית) שיצרו המיים שעולים בעליה נימית בסלע וכשהסלע נחשף לחלל אוויר העולם - הרוח מוסיפה בו עיצובים
מעל אבן החול הזאת יש שכבה עבה מאוד של קונגלומרט ענק עליו אנחנו צועדים, והשכבה העליונה - אבני צור הזרוקות על השטח גולת הכותרת - שבערוץ הנחל מוצאים חלוקי-נחל של אבני צור!!! זו מציאה נדירה כיוון שאבן הצור נמצאת בדרגה 7 בסולם מוס (=הסולם לקשיות המינראלים בטבע מ 1 עד 10 כשהכי קשה זה כמובן - יהלום והכי רך - טאלק..
) וכדי שאבן צור כזאת תהפוך לחלוק נחל היא צריכה לעבור המון המון חיכוך חזק!!! חלוק נחל כזה כמו שאני מצאתי, עפ"י השערתי... חייב להיות בן כ 60 מליון שנה... ובתקופה הזאת הפארן בכלל זרם מירדן לים התיכון...
(-לפני שנוצר השבר הסורי אפריקאי שגרם לשביית נחלים בארצנו).
(מתנצלת עם קצת נסחפתי...
החוויות עוד טריות וההתלהבות טרם פגה...
) ומה תגיד על הסלע הזה ----------->>> בתמונה פה?...

alonaski

New member
אז אם אתה כבר שואל... ../images/Emo10.gif

עלינו ל"רמת עדה" (-שם זמני. שהמצאתי לי) ושם למעלה - אחלה מסלול, סינגל צר על "סכין" של ההר, משך 2.5 ק"מ. אבל אחרי 2 ק"מ לטל נקרעה השרשרת. אז עצרנו וחשבתי שאני מסדרת לו את זה צ'יק-צ'אק, אבל השרשרת היתה כנראה ישנה ומלאה בחול/אבק ולקח לנו חצי שעה לפחות לפרק כל חוליה...
וזה היה סיוט (!!!) כי ישבנו שם על ה"סכין" והיתה רוח קרירה שהקפיאה את גופי המיוזע...
ולא השכלתי לקחת איתי גופיה טרמית או ווינד-סטופר בתיק, כי הנחתי = במדבר כמו במדבר... חם ויבש וצחיח...
אז כשגמרנו לתקן את השרשרת (=הידע - שלי
הכוח = של טל! ובלעדיו... - זה לא היה מסתדר...
) אמרתי לטל - עכשיו - חוזרים!!!!!!! לא ממשיכה לקניון!!!! יורדים חזרה למטה לאוטו - ונוסעים לקניון! כך עשינו
ואז עלינו וירדנו את הקניון ברגל

benarc

New member
סוףסוף...

רואים את האיש שמקדם את האימפריה. go tal אל תתן לה לקחת את כל הקרדיט. בני

alonaski

New member
קחחחחחחחחח. ../images/Emo13.gif)))))))))))))))))))

בני בני בני....
שפכת אותי מצחוק עכשיו!!!!...

alonaski

New member
מצטערת... יש כאן החלטה בפורום

לפי מה שהבנתי- שלא מתיחסים למי שלא מציג את עצמו ומסתתר מאחורי ניקים אלומים ולא אנושיים... וגם אם אין החלטה כזאת... - זו בדיוק עמדתי האישית!
לא נראה לי שיהיה מקום בטיול שלנו לקלאב לוטראקי כולו, עם כל האורחים שבו...

טוב

קוראים לי דני, אני חייל בסדיר גרתי עם חברה בת"א, עכשיו חזרתי לבית ההורים בחיפה בן 21 וחצי אוהב מאד לטייל במדבר (עשיתי שנת שירות בבי"ס שדה עין גדי כמדריך טיולים), לבשל, ולרכוב על אופניים (כאילו דהה...) נ.ב - את רוב הרגילות שלי אני מבלה ביון, נחשו היכן??

alonaski

New member
התקבלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

אבל לפני כן... אני חייבת לבר מה המומחיות שלך בבישול?
(-תזהר פה... - אני צמחונית!!
) הניחוש שלי, לגבי החידה שלך על יון... הממממממ... רגע.... תן לי לחשוב.... מהמרת על.... קלאב הוטל לוטראקי?...
מה הקשר שלך לקלאב שכל רגילה אתה נוסע לשם?...

סתם זה לא באמת

את הרגילות שלי אני מבלה בארץ הקודש. אם אני לא טועה - אתם "רוכבי השרון", נכון? מתי שוב אתם עושים כזה טיול אקזוטי, או בכלל?

למעלה