יום שישי האחרון - נחל ציפורי

יום שישי האחרון - נחל ציפורי

אז יום שישי האחרון השכמנו קום וב-8:30 היינו ערוכים לתחילת תנועה בצומת אלונים על כביש 75. התחממנו קלות ברכיבת כביש מתונה עד אלוני אבא, ושם מול המושב ירדנו מהכביש שמאלה לכוון צפון עד לכעבייה שעל נחל ציפורי. במקום יש 2 דרכים מסומנות, האחת שביל כחול כמעט על הנחל והשנייה על שביל ישראל צפונית לנחל, אנו לקחנו דרך ביניים שכללה כמה עליות והובילה אותנו עד אלון הגליל משם המשכנו מעט עם שביל ישראל לכיוון צומת המוביל ורכבנו בצידו הצפוני של כביש 79 לכיוון יער ציפורי המשופע בסינגלים שרק מעט הספקנו לחוות. לעתיקות לא הגענו הפעם מחמת החום וקוצר הזמן, ירדנו לכיוון כביש 79 וחצינו אותו ושוב טיפסנו לנוף מרהיב סמוך לגבעת האלה, משם נשפכנו לנחל ציפורי ולסימון הכחול איתו המשכנו עד כביש 77, ומשם 9 ק"מ על כביש בפלוטון שהתפרק במהירות לתחרות פרועה לקפה, תה ופלאפל במפגש אלונים. סה"כ 43 ק"מ, 5 שעות, הרבה עליות מתונות, נוף ים תיכוני, כפרים ערביים, חם מאוד אבל משובח. איזור נפלא לטיולים עם הרבה אפשרויות לשינויים ודרגות קושי, החל מקל מאוד (פשוט לרכב על הנחל) עד לקשה מאוד (לתפור את כל הגבעות) וכלה בסינגלים ביער ציפורי. קישור לתמונות למטה. ציקי

aFish

New member
סלח לי על הנימה הליצנית ציקי אבל

האם לא התכוונת לכתוב בחתימתך האישית (קבל תיסלם דרך אגב): To B(ik)e or not to B(ik)e...וגו' ????

אם תסתכל טוב תראה שזה אותו דבר

ובעצם את הציטטה המקורית אפשר לכתוב: 2B | ! 2B (למי שמכיר כתיב לוגי מעולם המחשבים) או סתם: 2B or not 2B ציקי

aFish

New member
אחרי מחשבה רבה...../images/Emo6.gif

ונסיון להבין את כוונתך....ואחרי מסקנה ראשונית שאם יש כזו אז היא כנראה סמויה גם ממני... הגעתי למסקנה הסופית שאולי התכוונת אליה (אולי...תקן אותי אם אני טועה)... ותשובתי: אני רוכב עם SPD ולא עם Time. אבל זה מאד מענין כי אני לא יודע מה המקור. אחרי שתקופה מסוימת הרצתי כאן איזה אמרה של לאנס מסיפרו הידוע החלטתי לעבור למשהו קצר וקולע. משפט זה נלקח (גניבה שלא ברשות) מחתימת הemail של הTech Support של חברת KHS בארה"ב. לך תדע ממי הוא גנב את זה... חבל רק שאני מיישם אותה באופן חלקי (בעיקר בסופי שבוע)...

את הדבר הכי חשוב שחכת!../images/Emo8.gif

איך שי שבתאי אנס את המוכר בייגלה בצומת המוביל למכור לנו 10 יחידות בחצי מחיר. וחוץ מזה תמונות נוספות מהטיול אפשר לראות באתר של הקבוצה גיא

למעלה