יום שישי הבא יש לי יום הולדת אני אהיה...

יום שישי הבא יש לי יום הולדת אני אהיה...

בת 31 איך אני הזדקנתי ? חופשי אה אז ביום שישי אני מקוה שלא תשכחו אותי ומהחסכים של התשומת לב שלי לפחות תרשמו לי פה מזל טוב אני אוהבת אותכם... להת... נעוף קצת לים חם היום מאוד

תיקי שלחתי לך אימייל תנסי בבקשה לכווץ לי ---

את התמונות זה היחידות שיש לי מההריון. תודה אוהבת אותך רשמתי לך באימייל כבר הכל ושלחתי שם שני תמונות שלי מטבריה לפני שלושה שבועות ואם את רוצה תעלי אותם לכאן. למרות שאני עם בגד ים אבל בקטנה כולה גוף של אישה עם קוצב שניראה כמו הראש של הילדה שלי כפרה עליהההההההההה. איזו אמא מטורפת תהיה לה היא עוד לא יודעת . כמה אהבה אני ירעיף עליה מחכה למתנה שלי בסוף ספטמבר.

תיזהרי שלא תתייבשי בשמש

זה מאד מסוכן במיוחד לנשים בהריון...(ואולי תפסיקי קצת עם הסיגריות
)

תיקי גם עכשיו חזרתי מהים אבל הפעם...

כיסיתי את הבטן שלי עם מגבת רטובה כל הנשים באו להעיר לי שזה לא טוב לשזף את הבטן בהריון טוב אותי לימדו בבית בילדותי שמי שגדול ממני אפילו ביום אחד זה אדם שכדאי לי להקשיב לו . תודה על התמונות איך את מכווצת כפרה? המשך שבת שלום ושבוע טוב אוטוטו תיקי החלפתי טלפון תרשמי לך 0528365100

תיקי כרגע חזרתי מהים אבל הפעם...

כיסיתי את הבטן שלי עם מגבת רטובה כל הנשים באו להעיר לי שזה לא טוב לשזף את הבטן בהריון טוב אותי לימדו בבית בילדותי שמי שגדול ממני אפילו ביום אחד זה אדם שכדאי לי להקשיב לו . תודה על התמונות איך את מכווצת כפרה? המשך שבת שלום ושבוע טוב אוטוטו תיקי החלפתי טלפון תרשמי לך 0528365100

smailie

New member
וואו! אכן, תמונות מהממות ויפות

ולא פחות מכך, גם נועזות. באיזה חודש את, אגב? שישי. לא? 31 זה "זקנה"? כן? ככה את חושבת? אז מה אני צריך להגיד בדיוק? אני כבר קשיש, אם ככה. ולסיום, שני דברים שכדאי להימנע מהם להבא: 1) הסיגריות. בוודאי בזמן ההריון (ובכלל. אני, אגב, לא מעשן, אבל יש לי חברים שהתחילו לעשן בגיל 11 בגלל הלחץ החברתי ובשביל ה"פוזה" ולא הפסיקו עד היום). 2) פירסום מס' טלפון אישי בפורום, מפאת מטרידים למיניהם (אולי אני אתקשר אלייך השבוע. סתם, סתם... אבל לכי תדעי. אולי "סייחה כסופה" עדיין נמצאת בסביבה). בכל אופן, תשמרי על עצמך!

סמייל היי

היי. מה שלומך? אני בחודש שישי וחצי עד כמה שידוע לי לא נורא לתת פה מספר טלפון כולה טלפון אני יודעת בדיוק מה אני עושה חמוד ואגב נימאס לי שחופרים לי על הסגריות אני מעשנת וזהו את ההשלכות אחר כך אני ישלם ולא אף אחד אחר יום נעים

הלנה

New member
לא מדוייק אלין

את ההשלכות של העישון הבת שלך תשלם (לא רק את) וסליחה שגם אני "חופרת", אבל לא סתם אנשים נהנים להגיד לך את זה, זה פשוט הוכח כמסוכן ומי שאומר לך את זה זה רק מתוך איכפתיות לך ולתינוקת שלך. אגב, גם אם תכסי את ביטנך במגבת את מסכנת את העובר בשמש הקופחת. בכל אופן, כפי שכתבו קודמי את נראית נפלא (בעיקר בתמונה הראשונה בלי הסיגריה), תמשיכי להינות מההריון ושיהיה לך בהצלחה בכל. אוהבת, הלנה

אלין התמונות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אסור לעשן בהריון לא טוב לתינוקת תעשי הפסקה

שביק

New member
היי אלינוש יקרה, את ניראית מדהימה, יפהפיה

בגד ים והריון - שילוב מנצח. השמרי לך מפני השמש. תשתי הרבה מים ותהני. בכלל משמש ישירה צריך להשמר כי אחר כך משלמים מחיר יקר מדי. (אני יודעת, כבר שילמתי מחיר יקר מאד. אני מקווה שאצלך הכל בסדר, ואת מרגישה טוב. להתראות יקירתי חיבוק גדול של אהבה משביק

למעלה