יום שישי הגיעה ואיתו

יום שישי הגיעה ואיתו

פנתיינו "לכול שיר יש תמונה" הפינה על שם, זאת עם הניק הארוך. שמה יזכר כך לעד (וותרתי על הנר). והשבוע השיר, עכשיו שהלכת שרשרו לכאן תמונות, ולמה אתם שואלות, כי ככה התחשק לי, וגם נחמד לראות כאן את התמונות שלכן. מי יתן ורוחה של הרונה תהיה איתכן

לא מסריח בכלל

זה קצת מטעה, כי מאחורי הדלת למטה מסתתר הרחוב

הדר 0

New member
"או משהו שאי אפשר לדחוס לתוך משפט"

בחסות הטיולים הגלמודים שלי באיזור הבית בהולנד. ועכשיו כשאני חושבת על המילים של השיר הן מתחברות לרגעים שמפוזרים מסביב למסגרת של התמונה, ומקבלות משמעות לגמרי חדשה ורלוונטית. זה שיר קצת עצוב...

הדר 0

New member
ד"א...(כן התעוררתי באמצע הלילה,

ואין לי מה לעשות) בתמונה בסיס של פסל של אנה פרנק שנלקח למטרת עבודות תחזוקה ושימור שלו (שזה אגב מה שרשום). והיה לי סיפור איתו וזה די מצחיק כי עכשיו השיר עם הסיפור מקבל אור חדש. חחח חבל שאנשים לא יכולים להיכנס אחד לשני לגיחות בתוך הראש ולהבין מחשבות. זה מוזר שרק אני יודעת איך אני חושבת ואף אחד לא יוכל להרגיש באותו דיוק את ההרגשה והמחשבות שלי.... נניח עכשיו זה היה עוזר, ולא הייתי יוצאת כה תמהונית.

הדר 0

New member
זו לא תמונה אמנותית מספיק בשביל שאני אשקיע

כדי להקטין. כולה שלט על חתיכת בלטה. (וניסיתי להקטין, אני פשוט נכה טכנולוגית אז התייאשתי)

הדר 0

New member
כתבתי למעלה איפהשהו

כתוב שהפסל לא נמצא זמנית עקב שיפוצים. אבל המטרה שלי היא שתתעקבי על המילה החמישית (השורה השנייה). שמכילה כל כך הרבה אותיות ואפשר לפרק אותה לכל כך הרבה מילים, ומשום מה ההולנדים מתעקשים לדחוס משפטים למילים בודדות (בעיקרון ההיפך מרונה), ככה שברגע שסיימת לקרא את המילה כבר שכחת איך היא התחילה (מסקנה- אי אפשר לדחוס, זה לא אפקטיבי). במקרה הנ"ל פירוש המילה הוא "תחזוק".

הדר 0

New member
[נספחים]

וכאן זה כשהיא חזרה, בבוקר שאחרי חגיגות יום המלכה. (אפשר לשים לב לפי הפסים שמישהו נחמד הוסיף לה ללחיים כדי שתצטרף למסיבה)

למעלה