יום שישי-הופעות במועדון 1939 אני מוסיף הזמנה
D dopey_wizard New member 14/3/02 #3 וואי אני בא לזה יש לי את ההזמנה.. ואני בא בטח יהיה פוגו בתחת לחץ משהו רצחני... מאיפה אתה אחי?? (אני מראשון, מכיר אנשים?) ---> דוד
וואי אני בא לזה יש לי את ההזמנה.. ואני בא בטח יהיה פוגו בתחת לחץ משהו רצחני... מאיפה אתה אחי?? (אני מראשון, מכיר אנשים?) ---> דוד
T tinklebell New member 14/3/02 #9 KAMIKAZA היקר... יש לי בעיה.... איפה בדיוק, באיזה שעה וכמה עולה???
K KamikazA New member 15/3/02 #15 מועדון 1939 רחוב טברסקי 8 (המסגר פינת יצחק שדה שמאלה-ליד התחנת דלק) ההופעות מתחילות ב10 בערך
M MoonSoFast New member 15/3/02 #27 אני רוצה לדעת! לא שמעת שידע=כוח תקשיב לא תאמר לי פה אני אבוא אליך עם ליטוויןאז זה לא שווה את זה.... אז איך הם נקראים? "הקן זה לא ספורטק...."
אני רוצה לדעת! לא שמעת שידע=כוח תקשיב לא תאמר לי פה אני אבוא אליך עם ליטוויןאז זה לא שווה את זה.... אז איך הם נקראים? "הקן זה לא ספורטק...."
S Sexy me New member 16/3/02 #30 לא... יד+יד=ידיד=כוח אם יום אחד תפגשו בעוזי חיטמן - תבינו על מה אני מדברת... ואני מנחשת ששירה יודעת למה אני מתכוונת... b ok --=טיש=--
לא... יד+יד=ידיד=כוח אם יום אחד תפגשו בעוזי חיטמן - תבינו על מה אני מדברת... ואני מנחשת ששירה יודעת למה אני מתכוונת... b ok --=טיש=--
B ~BLINK182_gurl~ New member 18/3/02 #37 פעם אחרונה שראיתי את עוזי הכוסון המלך השולט היה כשהוא בא להרצות לנו בבצפר..... היה מרתק! הוא פשוט גאון! ולא שוויצר/סנוב/מטומטם.....
פעם אחרונה שראיתי את עוזי הכוסון המלך השולט היה כשהוא בא להרצות לנו בבצפר..... היה מרתק! הוא פשוט גאון! ולא שוויצר/סנוב/מטומטם.....