יום שישי הזה- 7.5.10- גביע האיגוד בהתעמלות מכ

יום שישי הזה- 7.5.10- גביע האיגוד בהתעמלות מכ

ביום שישי הקרוב, תיפתח רשמית עונת התחרויות של התעמלות מכשירים נשים, בתחרות גביע האיגוד הראשונה. לו"ז התחרות: התחרות לדרגות ה-ד תחל בשעה 09:30 התחרות לדרגות ג-א תחל בשעה 14:40 התחרות תתקיים באולם ברלין במכון וינגייט. הכניסה חופשית. בהצלחה למתחרות!

Tammie

New member
אני גם מגיעה כדי לשפוט

זה יהיה ממש נחמד לראות אתכן שם!

Helit11

New member
תקנון התחרות

הי נועה, האם אפשר לפרסם בפורום את תקנון התחרויות כולל עקרונות שיפוט, כמו על אילו אלמנטים מקבלים בונוס, על מה מורידים וכמה. כמו-כן כמה שופטות יש על כל מכשיר. ראיתי שזה די מעניין את ההורים הצופים בתחרויות. הבנתי שהשנה העקרונות השתנו לעומת שנים קודמות.

"עקרונות השיפוט"

שלום רב טוב לראותך בפורום. תקנון התחרות, או עקרונות השיפוט, כולל אילו אלמנטים מקבלים בונוס, על מה מורידים וכמה מצויים בספר שיפוט עב כרס של מאות עמודים. זה נורא משתנה מדרגה לדרגה וכמובן בין המכשירים והאלמנטים. אם תשאלי שאלה ספציפית לגבי תרגיל כזה או אחר אני יכולה לענות בשמחה. אם את מתעניינת בחוקה המלאה, באפשרותך לרכוש את הספר מאיגוד ההתעמלות. צוות השיפוט מורכב ממספר השופטות שבאות לתחרות. משתדלים שעל כל מכשיר יהיו כמה שיותר שופטות (נדמה לי שאפשר עד 6). בנוסף לפעמים יש שופטות חדשות/מתלמדות שיושבות ליד שופטות ותיקות כדי ללמוד ולתרגל את העבודה, אך הציון שלהן לא נחשב בתחרות, אז לפעמים נראה שיש הרבה שופטות על המכשיר, אך בפועל בד"כ יש 3-5 שופטות על כל מכשיר.

למעלה