יום שישי היוםו אמא מעורבת ו 09:34 | 30/11

יום שישי היוםו אמא מעורבת ו 09:34 | 30/11

יום שישי היוםו אמא מעורבת ו 09:34 | 30/11 אני יושבת עם עצמי וחושבת מה עשיתי עבור אנשים השבוע אז הרבה חברים תתחילו לתת מעצמכם זה עושה טוב יש משפחה פה שגם אוכל לשבת לא היה לה עד אתמול וביום רביעי היה לנו בבית הכנסת ערב של לב לאחים וזה שרכז את הערב עושה גם גמ"ח אז דברתי רק לדבר ואתמול הגעיו עליה לבית עם מוצרים לא לא כל הכבוד לי אבל כן צריך לדבר ולראות את האחר כי היום זה האחר ואתמול זה הייתי אני ומחר... העולם זה גלגל בני ישראל אחים וצריך לדעת לעזור אחד לשני אפילו בדיבור בשיחה בתמיכה . שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת בע

שוקולתה

New member
צודקת במאה אחוז עד שלא ראיתי אנשים חולים בודד

מיסכנים לבד לבד בבית חולים ואין להם שום עזרה ניקראתי שראיתי כמה הם צריכים עזרה למשל להחזיק משהו . או לאכול שאין מי יהיה איתם /עצוב מאוד מאוד /כמה חשוב להעזור להם אין מי שיהיה איתם אלה שאין להם מישפחה . אז תתנדבו קצאט בבתי חולים תיראו איך חיים שם חולים צעירים במחלקה סופנית וזקנים כואב הלב ניקרא וחשוב בריאות ועם יש כסף גם טוב כדי שיקחו גם עזרה בפיליפינים ./נורא נורא כשאין כסף ובריאות חשוב מהכל והכל

מסכימה

אני עובדת סוציאלית במוסד לנכים צעירים הדיירים גרים פה, בבית החולים, זה הבית שלהם. אנחנו העובדות הסוציאליות עושות כמיטב יכולתנו לשפר את חייהם, אולם תמיד אפשר לתת עוד נשמח לכל מתנדב, לכל תרומה, לכל ביקור, כל דבר נותן כל כך הרבה לדיירים הבודדים בעיקר, ולא רק... תודה ויום טוב!

למעלה