יום שישי היום,

dirty pink

New member
יום שישי היום,

התעוררתי עם חיוך על הפנים, זהו הלילה הראשון השנה, שבו היה לי קר, כי החלונות היו פתוחים. לי, זה רומז שהחורף בא. והחורף הוא התקופה האהובה עלי. אני כבר יכולה לדמיין את עצמי בגשם, קופצת מרוב שמחה, כמו ילדה קטנה. או עם סרט קומדי-רומנטי וחברות, ושוקו. ואפילו סרט אימה, ובחור שעדיין לא הכרתי לצידי. ושוקולד חם. כי שוקולד חם זה יותר רומנטי משוקו. והיינו מתחממים מתחת לפוך. כי למרות הקלישאה שבעניין, ככה זה באמת הכי כיף. פיג´מה חמודה, וגבר מתחת לשמיכה. מתגעגעת להרגשה של להתנשק בגשם. אמרו לי שכיף להתנשק איתי בגשם. והתעוררתי היום בMOOD נפלא, אם אמונה שכל זה עוד יקרה החורף הזה, גם עם החברות, גם עם החבר, שבנתיים הוא רק דימיוני. ואני מאחלת לכולכם חורף נפלא, אפילו שרובנו עדיין לא מרגישים שהוא התחיל. dirty

dudusch

New member
ושוב אותה תחושה...

החורף מתקרב, הקור לנו אורב. מחפשים חום, מגע, קרבה, וכן, גם אהבה. להתכרבל בשמיכות, עם צחוקים דאחקות ואפילו עם קצת פאדיחות
ביחד, אין שניים אלא אחד. חושבים, אוהבים, זה בזו משתלבים. מאחל לך המון כיף, וכי תמצאי את אותו אחד!

dirty pink

New member
למה לחפש משמעות?

משמעות היא מסוג הדברים שפשוט יש.. ברגע שנהנים, ומוצאים מקום משלנו בעולם. אתמול יצאנו לחגוג לחברה יומודלת, במודעון-פאב שעוד לא הייתי בו.. בתהחלה הרגשתי כל כך אבודה כשחיכינו לחבר שלה שיביא אותה.. אבל אז כשנכנסנו והתחלתי לרקוד, פתאום נעשה לי כל כך כיף ופתאום הבנתי שממש הייתי צריכה להיות שם... שממש הייתי צריכה לרקוד ולהתפרק. וגם פגשתי מישהו ממש חמוד, שאני מקווה שיתקשר היום.. ואם לא, אז לא נורא.. העיקר שהיה כיף אתמול.
dirty מלאת חוויות וסיפוקים.

dirty pink

New member
טוב...אז הוא התקשר....ועכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כאילו...הוא התקשר למחרת כמו שהבטיח...שזה נורא נחמד... ועכשיו הוא השאיר את ה"הגה בידיים שלי"... אמר טוב עכשיו יש לך את המספר שלי תתקשרי אם בא לך.... ואני לא יודעת אם אפשר להתקשר אליו כבר יום אחרי או לחכות יום יומיים.... אני לא רוצה להעיק עליו... מה דעתכם?! dirty

למעלה