יום שישי הקרוב: אליפות קלאבים בהדר-יוסף

יום שישי הקרוב: אליפות קלאבים בהדר-יוסף

מאחר והשנה יש רק תחרות גביע האיגוד אחת בהתעמלות מכשירים בנות, החליטו שלוש הקבוצות המובילות בישראל- הפועל ת"א, מכבי קריית אונו וע.ל.ה רעננה לקיים תחרות משלהן, מחוץ לאיגוד ההתעמלות. התחרות תתקיים ביום שישי הבא 15.5.09 באולם האימונים בהדר-יוסף. בהצלחה בארגון התחרות ובהצלחה לכל המתעמלות המתחרות!

noaleee1

New member
למה השנה יש רק תחרות גביע האיגוד אחת ?

ובהצלחה לכל הבנות שמתחרות ב15.5 בהדר יוסף .

כנראה בגלל המכבייה

את האמת אני לא יודעת בוודאות למה יש רק תחרות גביע האיגוד אחת. אני משערת שזה בגלל שיש השנה מכבייה, אז כנראה זה קשה או בעייתי (כלכלית) לעשות גם 3 תחרויות גביע האיגוד. מה גם שאין השנה הרבה מתעמלות, אבל אני לא יודעת אם זה קשור. אליפות המרכזים בטוח אי אפשר היה לעשות בגלל מכבי שמארגנים את המכבייה.

noaleee1

New member
אה אוקי .. תודה

דווקא חבל, תכננתי להגיע לתחרויות גביע האיגוד 2 או 3 כי לא הייתי בראשונה .. לא נורא . אגיע לאליפות ישראל :)

noaleee1

New member
הייתי מאוד רוצה, אבל ..

אני גרה בצפון, ואין לי איך להגיע .ואם אני כבר ההורים שלי מסכימים להסיע אותי לתחרויות במרכז אז אני אסע לשואו הגדול ביותר . אני ממש מקווה להגיע לאליפות ישראל , כנראה זה מה שיהיה .

באיזו שעה?

הדר יוסף זה קרוב לבית, אולי אבוא לצלם

10:30-13:00

יהיה לך שם יותר קל לצלם, כי אין שם יציע ותהיי מאוד קרובה לפודיום. אבל לדעתי כדאי לך לתאם לפני כן ולבקש רשות להגיע לתחרות. סה"כ זאת תחרות פרטית ולא משהו ציבורי שכל אחד יכול חופשי להגיע ולצלם ולעשות מה שרוצים. אני מניחה שיתנו לך להיכנס גם אם לא תתאמי, כי אנשים נחמדים ולא יגידו לך ללכת הבייתה, אבל בכל זאת זה מקום לא גדול בלי איזור יציע לקהל ואולי יפריע להם שיהיו הרבה אנשים בתוך הפודיום.

ממי אפשר לבקש רשות...?

ותודה על טיפ הנימוס. אני פשוט מתארת לעצמי שכל אירוע התעמלות שאת מפרסמת בפורום הוא ציבורי, אז תודה על ההסתייגות

אתן לך מס' טלפון במסר אישי

במקרה הזה, פירסמתי בפירוש שזה *לא* ציבורי, זה פרטי.

למעלה