יום שישי הקרוב - הגיע מועד המיפגש

יום שישי הקרוב - הגיע מועד המיפגש

שלום לכולם, ביום שישי הקרוב ניפגש (אילו שנרשמו ונרשמים אצל תמי מנהלת הפורום) בשעה 14:30 בקאנטרי נוה הדרים, הנמצא ברח' ירושלים 88 פינת ברנשטיין בראשון לציון. מיפגש המדריכים ומתאמנים יכלול: 14:15-14:30 התכנסות והתארגנות לשיעור. 14:30-15:30 אימון משותף עם שני מדריכים. (את המיפגש הראשון נעביר רן מגן ואנוכי) 15:30-15:50 מקלחות והתאוששות. 15:50-16:20 הרצאה מקצועית של רן מגן. ולסיום כיבוד שנביא בעצמנו, שיחה חופשית, קפה הפוך בקפיטריה, ופרידה הולמת מתמי מנהלת הפורום. עלות סימלית להשתתפות במיפגש : 10 ש"ח. אני מבקש ממי שלא הספיק להירשם לשלוח מסר בדחיפות לתמי. מפה של המקום: http://www.d.co.il/h-c36540-e0-p0-l0-city8300/ טלפון: 03-9673335

gin11

New member
חכה רגע .............

אני צריכה כמה מקומות ... יש את ויקטור , יוסי , גילי , ..

ellabs

New member
../images/Emo45.gif רוצה גם להירשם

תמיייייי תעני לייייי :)

Tami661

New member
איזה קטע... שידרנו יחד את התגובה

וכמובן שאת בפנים

Tami661

New member
ואלה שמות... בעצם 'ניקי'

הנרשמים: רן מגן crowspin65 spinyourself אלה ב.ש בדעה צלולה סוניהלה קובי סורני shirel6 joz7 La Femina sheferd ronlym יוני יולי snaiberg אסף האנארובי ללי1 ornatal23 יאיר מ. יפי ה. איתי ד. רויטל ט. קטי ג' ויקטור יוסי גילי ו... אני
סה"כ 26 מדוושים... יש משהו מיוחד שתרצו שאכין???? אני יכולה ה-כ-לללל!

Anna Karenina

New member
אגב, אם אין עוד מקום -

זה לגמרי בסדר, גם ככה יש לי דברים אחרים על הראש

Tami661

New member
את מנסה להתחמק? מותק... גם אם תרכיבי

אותי על הכידון - את באה... את והדברים שיש לך על הראש. מרוב מסרים בתפזורת התחרבש לי הרישום, אבל ברור שאת רשומה (אפילו סיכמנו לנסוע יחד...)

ornatal23

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!!!

מחכה בקוצר רוח - אין לי ספק שיהיה מטורף !!!!!

Tami661

New member
כפרותתתת!!! בואי, הדיווש הוא רק תירוץ

ואת יודעת את זה הרי

chosenspin

New member
רק ש...

א. מייקי- נצטרך להתחיל ממש בזמן. שבת וכל זה... ב. יש כניסה להריוניות ? (דופק 150 וכל זה..?) ג. תסלחו לי כולם אבל אני באה רק בגלל "הפרדה" מתמי.

למעלה