יום שישי הקרוב הוא Black Friday בארה"ב

E i t a n 47

New member
יום שישי הקרוב הוא Black Friday בארה"ב

זה יום הקניות הגדול, ביום הזה אמריקאים דורסים אחד את השני כדי לקנות. מקווה שידרסו קצת אצלנו....

P E T E K

New member
מה זה אומר מבחינתינו? לתייג מוצרים עם השם הזה

? או פשוט לחדש מוצרים בטירוף?

E i t a n 47

New member
לא יודע מה זה אומר מבחינתנו

לא הייתי כאן בשנה שעברה, צריך לשאול כאלה שהיו. רק ראיתי שהאתרים של הרשתות האמריקאיות מלאים במבצעים שלBlack Friday זה ממש יום קניות מטורף ואמיתי ,רק אני לא יודע איך זה מתבטא במכירות באינטרנט

glassarah

New member
יש גם Cyber Monday

יוצא ביום שני ה-29.11, זה אמור להיות היום הרשמי של הקניות באינטרנט. אני החלטתי להתחיל במבצע מאתמול בערב - 15% הנחה על הכל באמצעות הקופונים החדשים. בינתיים רק פרסמתי בפייסבוק-ניוזלטר-בלוג, לא שיניתי תגים ואפילו עדיין לא הודעתי על זה בפתיחים של החנויות באטסי (צריכה לעשות את זה היום, אני מניחה) וכבר היו לי 8 מכירות מאז. אז למי שחושב על לעשות מבצע לחגים, נראה לי שזה בהחלט זמן טוב.

glassarah

New member
תודה על הקישור

לא שאני מאמינה כל כך להבטחות שלהם כבר, אבל טוב נו, נראה לי שאני הולכת להכניס את התגיות האלה ולשים גם הודעות בפריטים.

googz

New member
תודה רבה על הקישור ../images/Emo140.gif

את העריכה של התגיות ושינוי עלות משלוח ערכת דרך אתר כלשהו או באופן ידני (פריט, פריט, פריט, אוכל, נימנום, פריט, פריט......)? התחלתי ידני, וזה די מייגע....

marinalevy

New member
יופי, קראתי את הקישור, אבל

תכל'ס , לא ממש הבנתי מה צריך לעשות
ככה זה כאשר עייפות עוברת לעייפות כרונית - אני בהיתי במסך ולא הבנתי כלום (לפני כמה ימים בבוקר פתאום מצאתי את עצמי תקועה בפקק, בלי שום זיכרון או אינדיקציה, איך הגעתי לפקק הזה. לכל מצב, הסתובבתי ווידאיתי שהורדתי את הילדים בגן ובבית ספר.הסתבר, שהורדתי.אני רק מאוד כיויתי , ששמתי אותם במקומות הנכונים. כנראה, עשיתי את זה על טייס האוטומטי. לא הבנתי רק למה הטייס הזה הכניס אותי לפקק - אני הרי יודעת שבבקרים בכביש הזה יש פקקים ולכן נוסעת מראש בכביש אחר). בקיצור, אתנחתא קומית וחזרנו לעבודה.

milshake

New member
זה אומר שכדאי לעשות מבצעים וקופונים לקראת החג

יום שישי הקרוב הוא יום קניות מסורתי בחנויות בארה"ב לקראת הקריסמס, יום שישי האחרון של נובמבר ומכונה יום שישי השחור. יום שני שלאחריו נחשב יום טוב לקניות אונליין ברשת כאשר יש מבצעים נוספים על עודפים שלא נלקחו מהחנויות בשישי. לכן כדאי לעשות מבצעים במיוחד לימים אלו. למשל אם תסתכלי בחנות שלי הכנסתי "מוצר" שרק מציג שיש לי עכשיו קופון פעיל בחנות במיוחד ל-BLACK FRIDAY ומקנה 15% הנחה. באותה מידה פירסמתי את הקופון בפייסבוק שלי (ואלו שיש להם גם בלוג וטוויטר יפרסמו גם שם) ובהודעה של החנות. כמו כן ETSY ממליצים לתייג עם שלוש התיוגים הבאים לקראת הסיילים: Black Friday Etsy, Cyber Monday Etsy, Free Shipping Etsy. יתכן והם ידחפו יותר את האנשים שבאמת נותנים הנחות ומתייגים במבצעים שכאלו.

milshake

New member
וואלה?

חבל, עכשיו שיש את הקופונים נראה לי זה דווקא יכול ללכת. בכל מקרה, בינתיים אשאיר אותו.

RolyzCreations

New member
וואלה :)

מתוך ה Dos And Don'ts
A listing may not be created solely as an advertisement. This includes notices of sales or promotions in your shop. Such information may be included in your Public Profile, avatar, banner, Shop Announcement and/or item descriptions.​
מן הסתם אף אחד מפה לא הולך להלשין עליך, אבל אם אתה מקדם/ מחדש את הפריט הזה בחנות יש סיכוי שהאדמינים יעלו עליו.

milshake

New member
בהחלט כדאי להכין קופון ולתייג בשביל החג

זה הזמן הרישמי של קניות הקריסמס.. כש-Cyber Monday נחשב היום הרישמי לקניות רשת לחג. אני שנה שעברה עוד לא מכרתי, אבל קניתי חלקים של אלקטרוניקה במבצעים ושלחתי דרך MUSTOP. אני חושב שאני גם אכין קופונים שונים ואקדם אותם.

marinalevy

New member
קופונים? איך עושים דבר כזה?

אף פעם לא עשיתי קופון קודם. אשמח להסברים

למעלה