יום שישי הקרוב יש דיזנגוף 99

שלמונזה

New member
אין לי יס ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

וזה דווקא סרט חביב למדי אהבתי אותו.

שרית7

New member
תודה על העדכון

אני מכירה את המונולוגים של גלי בע"פ מרוב שחרשתי על הסרט הזה ובלי קשר לגלי אני מאוד אוהבת את הסרט הזה הוא מאוד מדבר אליי ואף פעם לא נמאס לי לראות אותו. בכלל אבי נשר במאי גדול ויוצר סרטים אמיתיים ובגובה העיניים. הוא ידוע בתכונה גדולה מאוד שלו כבמאי ועל כך העידו שחקנים שעבדו איתו והיא "הפתעות" שלא רשומות בתסריט...וע"י כך להוציא מהשחקנים תגובות טספונטניות וטבעיות. למשל מי שמכיא את הסרט יש סצינה שבה נתי (גידי גוב) מתעמת עם מירי (גלי) ובלהט הדברים הוא מתחיל להשליך עליה חפצים... לפני תחילת הסצינה הוא אמר לגידי תתחיל לזרוק עליה דברים אבל היא לא ידעה שזה הולך לקרות... אם תצפו בסרט תראו עד כמה המשחק אמין וטבעי.

שלמונזה

New member
כל התכתובת המיותרת נמחקה ../images/Emo168.gif

אם גלי נכנסת לפורום וקוראת אני חושבת שבאמת מיותר שהיא תראה את כל מה שהיה רשום, פשוט לפעמים תשקלו מילים. אני גם לא תמיד פה כדי למחוק שנחוץ (מה גם שאני נורא שונאת למחוק הודעות) יום טוב שיהיה לכולם
יפית

שלמונזה

New member
רובי ../images/Emo168.gif

השתדלתי באמת להתעלם, אני יודעת שיש לגלי חוש הומור ושלא התכוונת לרע שכתבת את זה. מה שכן זה הציק לחלק מחברי הפורום, בהמשך גם היתה כבר התכתבות שלא ראויה ולכן השרשור נמחק. אני באמת משתדלת שלא למחוק הודעות ולתת לכל אחד את חופש הביטוי שלו, במקרה הזה זה קצת יצא מפרופורציה. עמך הסליחה, שום דבר אישי.

שרית7

New member
מה באמת? לא ידעתי...

אף פעם לא שמתי לב שיש לה חוש הומור... נו באמת זה ממש לא לעניין. אני בתור אישה נעלבתי.

שרית7

New member
טוב עשית שמחקת

תודה לאל שלא קראתי את התגובות של האנשים לא שמתי לב בכלל שהיו תגובות וטוב שכך

R o b b i e D

New member
טוב מעכשיו רק ברצינות!!!!

חברה לעמוד בשורה. המסדר מתחיל. מעכשיו רק למי שיש מחמאות על גלי מותר לכתוב. רק הודעות על הופעות קרבות ובאיזה מקום היא במצעדים. זה פורום לידיעתכם ולא מהדורת חדשות למרות שגם מיקי חיימוביץ ויעקב איילון צוחקים בינהם ובצורה הרבה יותר מקורית. שרית יודעת בדיוק מי אני ומה אני ואם אני כתבתי כך אז בכלל שהיא לא אמורה להתרגש מכלום. אבל שיהיה. אני מבטיח מעכשיו להיות רציני ולהכנס לאתר רק בשביל לעדכן אתכם על תכניות טלויזיה ורק לכתוב כמה שאני אוהב את השיר הזה והשמלה הזאת שהיא לבשה וכו וכו. אף אחד לא ירד על אף אחד לידיעתך. מה שכן כשירדו עליי והגיעו לפן אישי ועשו לי ניתוח אופי מחורבן אז לקח לך חודשיים למחוק. שיהיה. ממש לא מבין מה הולך פה האמת.

שלמונזה

New member
רובי פעם שנייה ../images/Emo168.gif

זה לא נכון מה שאתה אומר. מותר גם ביקורת שלילית, לא תמיד חייבים להסכים עם כולם אבל: מה שרשמת פגע באנשים, עיצבן אנשים וכו'. אני לא רוצה שתהיה בפורום הודעה שמעליבה אנשים אחרים (גם אם זאת לא הכוונה הראשונית), שפוגעת באנשים וכו'. אם לא היו אומרים לי שנפגעו מההודעה ורוצים שהיא תמחק הייתי משאירה את זה ככה. תמיד יש מקום גם לביקורת אבל צריך לדעת איך להגיד אותה. כל אחד שכותב פה בפורום הוא חשוב לפורום וגם הדיעות שלו, אני באמת לא מצפה כל היום רק להודעות מהללות, פשוט לפעמים יש הודעות שעוברות את גבול הטעם הטוב ולדעת האנשים פה בפורום כך גם היתה ההודעה שלך. שוב אני מצטערת שזה מקומם אותך, אולי טעיתי והייתי צריכה להתייעץ איתך קודם. בכל מקרה אין לי שום דרך גם אם הייתי רוצה לשחזר את ההודעה, אז בוא נשאיר את הדברים ככה כמו שהם ופעם הבאה לפני שאני מוחקת הודעה (ובתקווה שאני לא אצטרך למחוק) אני אדבר קודם את הנודעים בדבר, אוקי? אל תשנה את עצמך בהודעות, אני אוהבת את ההודעות שלך כמו שהן. מה שכן לפעמים צריך לשקול מילים.

שרית7

New member
רובי מתוק לא להוציא דברים מהקשרם

מה שהיה פה מקודם ממש לא קשור לביקורת. על איזו ביקורת אתה מדבר? אנחנו מדברים על תמונת זימה (ותסלח לי שאני נשמעת כמו הרב עובדיה). אתה באמת מאמין שחוש ההומור של גלי יצא לידי ביטוי עם תמונה כזאת ועם מלים כאלו? גם את ההודעה הנוכחית הזו שלי, יש למחוק. אני לא רוצה לקחת צ'אנס שגלי תכנס לפורום תקרא את ההודעות האלה והדימיון שלה יתחיל לעבוד... אז בבקשה.

R o b b i e D

New member
לא. היא מחקה משהו אחר

ברור שהמילים של חבק אותי לאט ומה שעשו עליהם היה לא לענין ברור!!! זה היה דוחה. אבל היא מחקה את הצחוק בזה שאמרתי שהציצים של גלי מחרמנים גם..... ואף אחד לא אמר שזה הפריע לו. להפך. אני דיברתי על הקטע של דיזינגוף. לא על עיוות המילים של "חבק אותי לאט".

שלמונזה

New member
אני יודעת על מה אתה מדבר../images/Emo168.gif

ודיברתי עם אנשים שכן אמרו לי שזה ממש מוגזם, ואגב גם שפה לא נאותה... לא יודעת מה להגיד יותר.

עדי 345

New member
אני סתם סיבכתי את רובי...

הכנסתי את ה"מילים החדשות" של "חבק אותי לאט" שמצאתי באינטרנט, ממש ממש לא במקום!! האמת שמייד אח"כ, הצטערתי שאני לא יכול למחוק את הכתבה וזהו. אז אל תרדו סתם על רובי, הפעם אני אשם...

שרית7

New member
אף אחד לא אשם

אני אישית דווקא מאוד אוהבת סאטירה וסטירה בד"כ בוטה גם אם מדובר בבוטות מינית אני לא מוצאת שום רע בכך שעדכנת את כולם במה שמצאת. אבל כמו שאני מכירה את גלי היא לא היתה מבינה את ההומור הזה ולה זה לא היה מעלה חיוך.

R o b b i e D

New member
עדי אתה בטח לא אשם

ואני לא אשם ואף אחד לא אשם וממש הגזמתם כולם. במיוחד אלירן ויפית. אני בכלל לא מתכוון לשיר שנמחק אלא להערה מדיזינגוף שכתבתי ומחקו. מספיק כבר עם השטויות. ילדודס פרימיטיביים. זה פורום , קחו הכל בהומור. ואל תהיו לי צנזורה. אתם ממש מורידים את החשק להשתתף בפורום אם אי אפשר להביע דעות ולהכניס קצת הומור אפילו אם ההומור שחור. זה ההומור שלי ודווקא כל האנשים בעבודה שלי מתגלגלים כל יום מזה. חלק מהחיים. אני מסכים שהמילים של השיר חבק אותי לאט לא היו במקום אבל אני רעמתי על זה שמחקו משהו אחר. ואלירן . לא הבנתי על מה ולמה אתה קורא אותי לסדר. מה זה פה אתר חוקי של מבקר המדינה???. יאללה. כולה אמרתי שהציצים של גלי מחרמנים גם הומואים. הנה אני אומר זאת שוב. ואלירן אתה יודע בדיוק מי אני ואם אני אומר דבר כזה אתה בכלל צריך להבין שזה בא מהומור ותו לא. אני חולהההה על הומואים. יאללה תחייכו ותעברו הלאה.

כל הכבוד../images/Emo70.gif

פשוט בושה מה שנכתב פה
חברה יש גבול לחוש הומור
הדבר האחרון שאני רוצה זה שהפורום של האתר שלי יתן במה לדברים כאלה, שגלי תיכנס ותיפגע בגלל פורום של אתר שאמור לפרגן לה
רובי, אני קורא אותך לסדר

למעלה