יום שישי הקרוב פריצה לייב מאחורי

m o r s h

New member
יום שישי הקרוב פריצה לייב מאחורי

הקלעים!! בשישי הקרוב בשעה 20:30 תיהיה פריצה לייב של בלוג TV למאחורי הקלעים של המחזמר בתפוז בשיתוף מרילו האתר ותאטרון הבימה.

aMiRi GiRl

New member
היי !

למה דווקא יום שישי? דווקא שאנחנו במרי לו....חחחחח.. יהיה אפשר לראות את זה עוד פעם נכון ? :)

m o r s h

New member
יהיה אפשר לראות אבל אי אפשר יהיה

לשאול ולכתוב לייב

aMiRi GiRl

New member
סבבה

אוף באסה ! חחחחח.. סופסוף שאמיר'קה יהיה אני לא אהיה - ליתר דיוק - אני אהיה עם אמיר'קה!!!! חחחחחחחחחח....:p יהיה יותר שווה... אתם תדברו איתם מהבית ואנחנו נדבר איתם מהבימה.....חחחחחחחח... עזבו התחרפנתי! עכשיו שחשבתי על זה מצד שני....חחחחח משו לא נסגר איתי....חחחח

zionyeo

New member
מאאאאגנייייייייייייייייייב

אז אני כנראה אהיה פה בבית לצפות :)

Subil

New member
היום (רביעי) הייתי בהצגה ../images/Emo88.gif

בפעם השלישית ישבתי שורה ראשונה אין צורך לציין שהיה מדהים ומצחיק בנוסף בסוף פגשתי את השחקנים יותר מכל רציתי לפגוש את אביטל לבני (אלה) ואכן דיברתי איתה.. ואיחלתי לה בהצלחה בהמשך ואגב, לפי מה שהיא אמרה לי, אל תתפלאו אם בקרוב תראו אותה על המסך הקטן היא שרה מדהים לדעתי ולגבי אמדורסקי, היא שרה יותר יפה מבר זוהר אבל יעל משחקת יותר טוב (ראיתי את שתיהן) תגובות שאלות ושאר ירקות יתקבלו בברכה תום.

mary lou

New member
שמחה שנהנית../images/Emo13.gif ספרי...

מה זאת אומרת אל תתפלאו אם בקרוב תראו אותה על המסך הקטן
יש לך פרטים
ספרי...

Subil

New member
אני בן ../images/Emo88.gif

אין לי מושג מה זה אומר.. אבל אמרתי לה באילו המילים "את שרה מדהים איך זה שאת לא פורצת קדימה?" היא:"עובדים על זה אתה יודע.." אני:"אני בטוח שיש לך פוטנציאל כמו שריקרדו אומר.." היא:" *צוחקת* ואומרת תודה רבה" אני: "בהצלחה" מפה הנחתי שהיא עובדת על משהו

Subil

New member
הייתי גם צריך להגיד לה ../images/Emo88.gif

שיש לי עין ואני אהפוך אותה לסטארית באמריקה

mary lou

New member
מי יהיה פה לראות../images/Emo35.gif

אם אתם יודעים שתהיו בפריצה לייב תגידו... סתם בא לי לראות כמה אנשים יהיו פה... אני אישית לא אהיה אז מי שכן שיסמן
בכותרת ומי שלא שיסמן
בכותרת...

למעלה