יום שישי הקרוב
SPECIAL SET BY DUDI SHARON

TAL BAR ZOHAR

New member
יום שישי הקרוב../images/Emo70.gifSPECIAL SET BY DUDI SHARON

יום שישי הקרוב מועדון ה-MOGADOR פותח את שיעריו לליין החורף המוביל לבני הנוער בישראל! יום שישי הקרוב נציין את המסיבה לפתיחת שנת הלימודים 2008-2009 ! מ-צ-פ-ה--ל-ר-א-ו-ת-א-ת-כ-ו-ל-כ-ם-!!! אחד המועדונים המושקעים במתחם ת"א (קרוב לקניון עזריאלי)עם פתיחה מושקעת במיוחד! למרכז הערב יארחו את ה-MEGA DJ DUDI SHARON לסט "פסייכו" מרכזי עם מיטב הלהיטים של ענק הסצינה רווי חומרים חדשים! מ-ו-מ-ל-ץ--ב-י-ו-ת-ר-! לגילאיי:17-18+ נ.ב המלצה אישית שלי לבני הנוער התל אביבי במיוחד! בערב הטרום בכורה הגיעו למעלה מ800 בני נוער איכותיים במינם קהל יפהפייה בעל מוניטין חזק במיוחד! המלצה שלי להגיע מוקדם מהרגיל ! אין ספק שכדאי להיות שם :] ואני רוצה לראות את כולכם שם ! הולך להיות ש-מ-ח-!!! חברים, כלכך הרבה עידכונים וכלכך בקרוב!!! אפשר להריח את ההתחדשות באוויר ! דודי שרון & ג'ואל רגע לפני האלבום החדש! לו"ז הופעות מרענן במיוחד באזורי הארץ ובעולם עם מופע חדש וחשיפת הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה !! ח-ד-ר---ו-ע-ו-ד---ח-ד-ר-!!! מתוך האלבום REVERB בקרוב!!!!!!! המשך שבוע ניפלא לכולם אוהב טל בר-זוהר !

jakovstyle120

New member
אני שם 100 % בע"ה, כמה התרגשות../images/Emo23.gif

דודיתתתתתתתתתתתתתתתתת אני חוללללללללה עליייךך.. טללללללל שלי תודה ע כל העידכונים, בלעדיך כ--ל--ו--ם ! לילה מדהיםםםםםם..

דודי שרון בויקדפיה כנסווווווווווווווווווווווו

דודי שרון (נולד בשנת 1979) דודי הינו DJ יוצר ומפיק מוזיקלי מהמוערכים והנחשבים בארץ. דודי מסומן כיום להבטחה הגדולה כנציג ישראלי בסצינת היורו דאנס העולמי,אחראי ללהיטי ענק בסצינת חיי הלילה ואחראי להצלחת הפרוייקט של דיוות המועדונים ג'ואל,יחד הוציאו אלבום "אנדר גראונד" מהמוצלחים שהז'אנר ידע! דודי שרון עם קריירה שמדביקה את הקצב ועם רזומה לא פשוט לעיכול בכלל. שנות ה-90דודי שרון בעודו נער מתבגר ,כבר אז כתב הלחין והפיק שירים , הדרך להצלחה הייתה מלווה באיפוק וסבלנות נחרצת,שלא לדבר על אמונה מתמדת לאורך כל הדרך, מספר פרוייקטים שחדרו לאוזניי קהל הבליינים התל אביבי גרם להם לעקוב אחרי היוצר הצעיר שמשך תשומת לב ענקית ,כבר אז הסצינה סימנה את היוצר הצעיר שמניב סאונד ומגוון מוזיקלי איכותי ושונה במיוחד ,הסגנון המוזיקלי שמשולב מסצינת הקלאב בשילוב מלודיות כובשות עם מקצבים מטורפים רק חלק מגאוניות של המאסטר,מאז דודי שרון נעלם לטובת שיופים ושיפשופים ,והתבשל לטובת קריירה רצינית. 2005-2006 את הפריצה הראשונית של דודי שרון היה אפשר לראות בשנת 2005 שחדר לתודעת הסצינה התל אביבית שפשטה במהירות בארץ ובחו"ל עם להיט המועדונים ההיסטרי "YES MASTER " שכבש למעלה מ-27 מדינות ברחבי העולם שם הקטע הכלכך "וואלגרי" בשילוב קולות סאדו מאזו עניין את תעשיית היורו דאנס העולמית והקטע הוחתם באוספי קיץ,למעלה מ-111,870 הורדות סלולריות בישראל, הוביל את הליינים החזקים בת"א מועדון ה-DOME (הנייט כיום)בליין הגיי "דומיין" בראשותו של האישיות חיי הלילה "חיים פינחס" שסימן את דודי לדבר הבא ,דודי ניגן במקביל ב"אומן 17" שם ניגן כרזידנט המוביל בליין הדגל שישי חוגרים, כבר בשיחרור הראשון קהל הבליינים ידע שדודי שרון מכין פצצת אטום מתקתקת וכך היה, משום מקום ,לאט ובטוח,דודי ירה להיט אחרי להיט בינהם היה את' MUSIC ,HARASHO' ,חייל שלי,גמרתי,וכמובן הלהיט ששינה את חוקי המשחק ומפריצה מקומית הפך לענק הסצינה עם הקטע הידוע FEEL IT בכינוי (צ'ימני צים פה),באותו זמן חבר והמציא את הוואקליסטית והפרפורמרית JOUEL ,יחד הרימו לייבל עצמאי כיום הם תעשיית ענק ומהווים מודל לחיקוי לעשרות אלפי אומנים צעירים,ג'ואל זכתה ובצדק לכינוי ה"בייבי דיווה" ולזמרת המרעננת ביותר ,באותה שנה זכתה ג'ואל לפריצת השנה ברדיו דרום,רדיו ירושלים,ורדיו חיפה,הופעות הענק של ג'ואל שמלאות באנרגיות וכוח מלאי עוצמה ,אין ספק שמדובר בהופעת הקלאב הטובה ביותר שנראתה בארץ. דיוות המועדונים של שנות ה-2000 ,יחד הצמד הוציאו בשנת 2006 את אלבום הבכורה המצליח בשם THIS IS ME ,שזכה לאהדה ענקית בסצינת האנדרגראונד,האלבום הניב לא מעט להיטי ענק,FEEL IT , ANNA JOULLA ,וכמובן החידוש ההיסטרי של ג'ואל לזמרת דנה אינטרנשיונל "פטה מורגנה" שלמיקס הספציפי הזה חובר האיש והאגדה והאחראי על השיר במקור הדי גי' והיוצר "עופר ניסים" מאז דודי וג'ואל הופיעו בליין הדגל של עופר ניסים מספר פעמים בשל שיתוף הפעולה המוצלח. בנוסף, שרון הפיק ויצר באותה תקופה שירי האוס גם עבור אמנים ישראלים :שורטי עם המיקס לשיר "עכשיו גמרתי" , שרה (סולנית להקת המאמות כיום)עם הלהיט שכבש את מקסיכו BE MY MAN וזכה לפתוח את אירועי הגאווה במועדון האנג"לס במקסיכו, עוד עבד בצמוד עם גדולי התעשייה:דני דין,אייל גולן,סאבלימינל,סקאזי(אשר סויסה)ויהל. 2007-2008 מלבד פופולריות עצומה בקרב בליינים צעירים ,סטודנטים והומוסקסואלים בפרט ,רזומה בומבסטי וחסר מעצורים מאז דודי וג'ואל ניפגשו,למעלה מ600 הופעות ברחבי הארץ ובעולם , הופיעו על כל במה אפשרית,מפסטיבל הגאווה שנה שניה ברציפות,להופעה המרכזית בחוף צמח,יום אהבה חוף הדקל,אומן 17,TLV'חדרו לפלייליסט בגלגל"צ,ערוץ 24 בתוכנית רעש,זכו 3 שנים ברציפות כהרכב הקלאב המוביל בישראל בעיתון הבילויים התלאביבי בשיתוף אתר הנוער המוביל בישראל SHOX והוחתמו לחוזה סיבוב הופעות עם אירגון ה"נוער ינהג אחרת" יחד הופיעו במרתון מטורף. פורום מעריצים רשמי ברשת תפוז,טורקיה ,קפריסין,ברזיל,מכסיקו רק חלק מהיעדים שהצמד הספיק לכבוש, מקרב האמנים הבינלאומיים שעבורם מיקסס דודי שרון ניתן למנות הישג משמעותי למיקס שלו עם אם כל הדיוות "מדונה" שמיקסס את הלהיט SAVE THE WORLD שזכה ברדיו ממשלתי "מדיסון" (טורקיה) במקום הראשון שבועיים ברציפות,כמובן שלאור ההצלחה דודי הוזמן לסט מרכזי במועדון ה-WORK. כרגע השניים עובדים על אלבום נוסף שיראה אור אי שם לקראת 2009. :אסמכתא :מקור 9F

ליידי D2

New member
לא קיים ערך כזה! או שכתבתם לבד

על עצמכם כהרגלכם ומחוסר עניין לציבור מחקו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ELIRAN ZOAR

New member
ליידי D חתיכת מסורסרת! עופי מהפורום הזה

דודי שרון בכל מקום בכל זמן בכל יום.... ואת ליידי קטנה ופוסטמה לא צריכה להיות פה! כולם להצטרף למחאה נגד הפרוצה הקטנה הזאתי ולשרשר לה אלף תגובות חחח אני אוהב ליצור מהומות... זה בדם שלי

גם אני לא מצאתי את הערך בפדיה דודי שרון למה?

אולי זה בהרצה,אבל דודי פשוט תותחחחחחחח<<<<<<<<<<<<<<<< זו רק ההתחלה אני בטוחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

גרוזיה

New member
כן ליידי D נראית לי יותר בכיוון של ליידי RG

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעצם למי זה איכפת חחחחחחחחחחחחח דודי וג'ואל בהצלחה באלבום החדש אני בטוחה שזה יהרוסססס את כוווולם ותתנו את המיטב באלבום הזה,,,אין כוח לחכות יותר אבל זה לגמרי ישתלם כאן לכולנוווווווווווווו שרופפפההה עליכםםםםם ביווושששששש ואטוווץץץ ליידייי זיבי חחחחחחחח

למעלה