יום שישי הקרוב!

Limbonic Art

New member
אררררררררר

אפיתי משהו שמקווה ישרוד את החום ולא התפרק. הכנתי מעין מאפינס בטעם שוקולד ובטעם וניל עם שוקולד צ'יפס ..מקווה שתאהבו
ומקווה שיצא טוב ...הכל הלך להקפאה עד יום שישי.... וכמובן אני מביאה גם כמה חטיפים. הכי חשוב את השתייה לא לשכוח- כי חם נורא!

gabriel1349

New member
לא יהיה צורך להכריח../images/Emo13.gif

רק תעשו מאמץ שאני לא יהיה ממין זכר היחידי במפגש הבא

אני מתנצלת מראש

אבל לא אוכל להביא איתי שום סוג של כיבוד. אני פשוט מגיעה מהבית, וההורים לא יודעים לאן אני באמת הולכת והכל, ובמקרה רגיל הם היו מממנים לי הבאת כיבוד, כי אין לי כסף משל עצמי
כך שזה בעייתי ><

Limbonic Art

New member
סולחים../images/Emo13.gif

גם ככה אני חושבת שיש מספיק כיבוד ושתייה (אם אכן כל מי שהגיבה בשרשור "כיבוד ושתייה" לא תשכח כלום) . אז זה בסדר
נתראה כולנו מחר !

queen helen

New member
זה קיץ תל-אביבי ../images/Emo42.gif

בין אם יש שרב או לא, מחר לא יהיה תענוג! ילדת הסוכר: מה היית צריכה להביא? אני אשתדל להביא במקומך

Limbonic Art

New member
האמת אני חושבת על לבטל באופן חד פעמי

נורא ואיום בחוץ ... היום הסתובבתי משעה 14:00 בחוץ כמעט התעלפתי והיו לי ממש סחרחורות מחר צפוי להיות יותר חם..... אולי כדאי לדחות את המפגש לספטמבר? או יום לפחות פחות חם? אולי גם יגיעו יותר אנשים.... זה פשוט בלתי נסבל

Limbonic Art

New member
אני לא מבטלת את המפגש

תחליטו אתן ..מקסימום רק אני לא באה.... אם כי עוד לא החלטתי על אף החום, עדיין חושבת ...

Tristitia

New member
../images/Emo45.gif

אני בפרוש לא מגיעה בגלל החום , לא בגלל משהו אחר. אם יהיה מפגש כמובן תהנו!

queen helen

New member
לי אין בעיה עם החום

יותר יבאס אותי אם אני אהיה היחידה שאגיע, כי את עצמי אני פוגשת גם ככה די הרבה.
אז מה דעתכן על שרשור נוכחות לקראת מחר?

Limbonic Art

New member
אני גם כנראה לא מגיעה

נראה לי חטפתי מכת חום היום בשעה 14:00 ברחובות דיזנגוף
זה ממש לא היה בתכנון ,סתם קניתי וופלים ועוגיות ואפיתי מאפינס ואין לי מושג מי יאכל את כל זה עכשיו

למעלה